Μένει στη ΝΔ, αποχωρεί από τη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ. ΖΙΑΓΚΑ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ «ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ» ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 22:06

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε χθες βράδυ η επιστολή στην «Ε» του μέλους της διοίκησης της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Τυρνάβου κ. Κώστα Ζιάγκα, από τον Αμπελώνα.

Ο κ. Ζιάγκας δηλώνει πλέον απλός Νεοδημοκράτης και όχι «μεγαλοστέλεχος» όπως αποκαλεί άλλους μέσα στην οργάνωση «φωτογραφίζοντάς» τους χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Ο κ. Ζιάγκας στην επιστολή του σημειώνει επίσης, ότι συνεχίζει να δίνει τον προσωπικό του αγώνα για τις αρχές και τις ιδέες της φιλελεύθερης παράταξης και για την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Κώστα Ζιάγκα στην «Ε» έχει ως εξής:

«Από μικρό παιδί θεωρούσα ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της ευθύνης, της λογικής και της ελευθερίας, ιδιαίτερα μάλιστα της ελευθερίας του λόγου.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι κάποια αυτοαποκαλούμενα «μεγαλοστελέχη» της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου δεν αποδέχονται τη φιλελεύθερη νοοτροπία της Παράταξης και θέλουν να επιβάλουν πρακτικές λογοκρισίας και φίμωσης που ταιριάζουν σε άλλες εποχές και σε άλλους ανελεύθερους κομματικούς σχηματισμούς.

Όμως, προσωπικά ως ελεύθερος άνθρωπος και δημότης δεν έχω μάθει να κρύβομαι ή να παίζω παιχνίδια κάτω από το τραπέζι, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν σ’ έναν ολόκληρο Δήμο.

 Ως ελεύθερος άνθρωπος και δημότης είμαι αποφασισμένος να μιλώ με τη γλώσσα της αλήθειας και ας χαλάω τη σούπα σε ορισμένους συμφεροντολόγους. Ως ελεύθερος άνθρωπος έχω μάθει να σκέπτομαι ελεύθερα και να βάζω άφοβα και με ευθύνη την υπογραφή μου σε αυτά που δημοσιεύω και υποστηρίζω δημόσια. Οι αυτοαποκαλούμενοι «μεγαλοστελέχη» ας ψάξουν άλλον για να του βάλουν χαλινάρι. Πάντως όχι τον Κώστα Ζιάγκα.

Επειδή, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι η παρουσία μου στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου έχει γίνει πολύ ενοχλητική για τα επηρμένα «μεγαλοστελέχη» και για πολλά άλλα συμφέροντα που σύντομα θα αποκαλυφθούν, αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την παραίτησή μου από τη ΔΗΜΤΟ, συνεχίζοντας βεβαίως να δίνω τον προσωπικό μου αγώνα για τις αρχές και τις ιδέες της φιλελεύθερης παράταξης και για την εκλογική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass