«Να με κυνηγάει η αστυνομία για 60 ευρώ;»

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΥΣΩΜΟΥ ΛΗΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΠΑΠ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕ ΤΗ «ΦΤΩΧΗ» ΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 22:36
«Οι ελάχιστες εισπράξεις δεν έπεισαν τον ληστή που κούνησε επιδεικτικά το περίστροφο» τονίζει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ «Οι ελάχιστες εισπράξεις δεν έπεισαν τον ληστή που κούνησε επιδεικτικά το περίστροφο» τονίζει ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ

Εμφανώς... απογοητευμένος από την ευκαταφρόνητη λεία του, αποχώρησε ο δράστης της προχθεσινής ληστείας, που σημειώθηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ σε κεντρική οδό της Λάρισας.

Ο εύσωμος, σύμφωνα με περιγραφές, ληστής εκτιμάται πως περίμενε να φύγει και ο τελευταίος πελάτης του πρακτορείου όταν φορώντας κράνος μοτοσικλέτας για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με την απειλή πιστολιού, απαίτησε τις εισπράξεις τις ημέρας.

«Έβγαλε το περίστροφο στο ένα μέτρο» τονίζει στην «Ε» ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Γ. Καραγκούνης που διατήρησε την ψυχραιμία του όταν ο άγνωστος δράστης του πρόταξε το όπλο.

«Δεν έχω χρήματα, δεν είχε δουλειά σήμερα» απάντησε στον ληστή ο κ. Καραγκούνης με τον πρώτο, δείχνοντας να μην πιστεύει τα λεγόμενα του θύματός του, να κουνάει επιδεικτικά το περίστροφο.

«Έτσι έβγαλα από την τσέπη μου», προσθέτει ο κ. Καραγκούνης περιγράφοντας τη σκηνή της ληστείας, «δύο – τρία χαρτονομίσματα των 20 ευρώ και του τα έδωσα».

Με τον ληστή να «σχολιάζει» το μικρό ποσό της λείας για να αναρωτηθεί μάλιστα φωναχτά, μοιράζοντας τον «προβληματισμό» του με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, πως... «θα με κυνηγάει η αστυνομία για 60 ευρώ;» όπως φέρεται ειπών.

«Ρίξτα...» ήταν η τελευταία λέξη του ληστή που - όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα – αποφάσισε να πάρει τελικά το ευτελές ποσό, αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι όντως «δεν... άξιζε» τελικά τον κόπο πιθανολογώντας επίσης ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών αντιμετωπίζοντας μάλιστα βαριές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και της ένοπλης ληστείας.

Ο εύσωμος ληστής, έχοντας σχεδιάσει τη δράση του, μπήκε στο πρακτορείο στις 11 προχθές το βράδυ όταν αποχώρησε και ο τελευταίος πελάτης. Μετά τη ληστεία διέφυγε πεζός αφού προηγουμένως αναστάτωσε, όπως είναι αυτονόητο, τον πράκτορα του ΟΠΑΠ που ενώ εργαζόταν έπεσε θύμα ληστείας. Τον άγνωστο προς το παρόν άνδρα, αναζητεί η τοπική ΕΛ.ΑΣ..

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass