Νέα εποχή για το κρέας…

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΥΠΕΡΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ «THE AGE OF MEAT»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 15:36

The Age of Meat, η εποχή που η Λάρισα θα βιώνει την εμπειρία του κρέατος με ένα νέο, εντελώς διαφορετικό τρόπο μόλις ξεκίνησε.

Η υπερκρεαταγορά «The Age of Meat» αποτελεί τη φυσική συνέχεια στην πορεία που χάραξαν οι άνθρωποι της PFS, της μεγαλύτερης βιομηχανίας επεξεργασίας κρέατος στην Ελλάδα. Έχοντας για χρόνια προσφέρει άριστες υπηρεσίες και κορυφαία προϊόντα στο χώρο της μαζικής εστίασης και του food service, ήρθαν πλέον να κάνουν την εμπειρία PFS προσιτή σε κάθε καταναλωτή με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος «The Age of Meat» στην περιοχή μας.

Με βάση τη φιλοσοφία και τις γνώσεις της PFS, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε την ανώτατη ποιότητα σε κρέας και κρεατοσκευάσματα, ειδικές κοπές, κρέας Black Angus και κρέας ωρίμανσης που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Ταυτόχρονα, στο «The Age of Meat» θα βρείτε μια ευρεία γκάμα τροφίμων διαλεγμένων για σας ένα προς ένα για να συμπληρώσουν το κρέας και να απογειώσουν τη γευστική σας εμπειρία.

Υποδεχόμαστε την εποχή που η Λάρισα θα αγοράζει, θα δοκιμάζει και θα γεύεται το κρέας με ένα νέο, εντελώς ξεχωριστό τρόπο , με το καλοκαιρινό μας έντυπο προσφορών, με τιμές, προϊόντα, ποιότητα και εξυπηρέτηση που δεν μπορεί να συναγωνιστεί κανείς.

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά. Σας περιμένουμε καθημερινά εκτός Κυριακής, στο 10ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα, από τις 10:00 έως τις 18:00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass