Αυλαία στο Παζάρι των Φαρσάλων

Στις 80.000 ευρώ τα έσοδα του Δήμου

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 22:03

Αυλαία χθες για το Παζάρι των Φαρσάλων, που διήρκεσε μία εβδομάδα και αποτελεί θεσμό για τα Φάρσαλα για πάνω από 400 χρόνια.

Τη φετινή χρονιά οι χώροι που διατέθηκαν ήταν πάνω από 200 και, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έσοδα του Δήμου ανήλθαν περίπου στις 80.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την εκτέλεση διαφόρων έργων στην πόλη και την επαρχία Φαρσάλων.

Σε έρευνα που έκανε η «Ε» στους χώρους του Παζαριού και σε επαφή που είχε με τους μικροπωλητές, βγαίνει το συμπέρασμα ότι η κίνηση κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και μόνο τα μαγαζιά που πουλούσαν χαλβά, παιχνίδια, καθώς και το λούνα παρκ κινήθηκαν καλύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα καταστήματα των Φαρσάλων, παρά τις εκπτώσεις, που ήταν υποτονικές τις ημέρες του Παζαριού, ο τζίρος κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα αρκετοί καταστηματάρχες να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Τα μόνα καταστήματα που κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα αυτές τις ημέρες ήταν οι ταβέρνες, τα φαστ φουντ, τα μπαράκια, οι καφετέριες και τα καταστήματα πώλησης του φαρσαλινού χαλβά, αφού οι Φαρσαλινοί και οι επισκέπτες που κατακλύζουν αυτές τις ημέρες την πόλη το έριξαν στη διασκέδαση, παρά την οικονομική κρίση.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass