Εκπαίδευση διασωστών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΔΥΑ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 17:16

Οι εγγραφές Εθελοντών για το Βασικό Σχολείο Διάσωσης 2018 – 2019 στην ΕΟΔΥΑ ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκπαιδευτούν ως επαγγελματίες διασώστες από πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτές.

Η στελέχωση της ΕΟΔΥΑ είναι εθελοντική και μέλη της μπορούν να γίνουν άνδρες και γυναίκες.

Η ποιοτική συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι ο βασικός παράγοντας επίτευξης του σκοπού της ΕΟΔΥΑ. Η εκπαίδευση και επιχειρησιακή δράση της ΕΟΔΥΑ είναι ποιοτικά εφάμιλλη αντίστοιχων ομάδων και φορέων επαγγελματικού επιπέδου.

Φιλοσοφία και βασική αρχή της ΕΟΔΥΑ είναι: «Δίπλα στον άνθρωπο – δίπλα στην κοινωνία».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα 6971641664 και 6908722411 στο email: info@eodia.gr στο facebook eodia2017, ή στο www.eodia.gr

«Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από μια διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά προς την κοινωνία. Η αδυναμία των δομών της Πολιτείας, η έλλειψη σχεδιασμού και οργάνωσης, σε συνδυασμό με την αδιαφορία μεγάλου μέρους του πληθυσμού, αυξάνουν στο έπακρο και δημιουργούν καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και υγεία καθώς και το περιβάλλον, κυρίως από Φυσικές ή Τεχνολογικές Καταστροφές», αναφέρουν εθελοντές της ΕΟΔΥΑ προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, άνθρωποι με ευαισθησίες, ανησυχίες, όρεξη, εμπειρία, γνώσεις, όραμα και κυρίως διάθεση για εθελοντική προσφορά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την ΕΟΔΥΑ (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών) με έδρα τη Λάρισα και απώτερο στόχο την ανάπτυξή της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια».

Η ποιοτική συνεχιζόμενη εκπαίδευση είναι ο βασικός παράγοντας επίτευξης του σκοπού της ΕΟΔΥΑ, για τον λόγο αυτό έχει καταρτιστεί αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κυρίως οι κανόνες συμμετοχής στο Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης και τα Εξειδικευμένα Σχολεία Διάσωσης.

Η ΕΟΔΥΑ σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα παροχής «Α΄ Βοηθειών», σε ενδιαφερόμενους Φορείς, Εταιρείες, Συλλόγους και Πολίτες.

Ήδη στο 1ο οκτάμηνο του 2018 η ΕΟΔΥΑ συμμετείχε με 30 εθελοντές σε 86 εθελοντικές δράσεις – υγειονομικές καλύψεις, συνολικής διάρκειας 547 εθελοντικών ωρών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ποιοτικές υγειονομικές και διασωστικές υπηρεσίες, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς εκατοντάδες περιστατικά.

Φιλοσοφία και βασική αρχή της ΕΟΔΥΑ είναι: «Δίπλα στον Άνθρωπο – δίπλα στην Κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass