Με… μισό εισιτήριο αύριο οι Λαρισαίοι

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2018 15:30

Την ευκαιρία να μετακινηθούν με μειωμένο εισιτήριο κατά 50%, θα έχουν αύριο όλοι οι Λαρισαίοι καθώς το Αστικό ΚΤΕΛ προέβη στη συγκεκριμένη έκπτωση με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο» στο πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Αυτό σημαίνει πως το εισιτήριο θα στοιχίζει 0,60 ευρώ για την Α' Ζώνη (αστικές γραμμές πόλεως) και 0,80 ευρώ για τη Β' Ζώνη (αστικές γραμμές χωριών).

«Με την κίνηση αυτή» όπως εξήγησε ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Σακελλαρίου «αποσκοπούμε στην ενθάρρυνση των συμπολιτών μας στη χρήση της Αστικής Συγκοινωνίας ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης αντί του επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης.

Διότι η μετακίνηση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διασφαλίζει για τους πολίτες ένα πιο υγιές περιβάλλον, μια καλύτερη ποιότητα ζωής και κυρίως ασφάλεια στις μετακινήσεις».

Ο πρόεδρος συνέχισε λέγοντας ότι «ήταν απαραίτητη η κίνησή μας αυτή στο πλαίσιο των όσων ο Δήμος προωθεί με τα γενικότερα έργα ανάπλασης κεντρικών οδών στο πλαίσιο της υλοποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)».

Η μετακίνηση με μειωμένο κατά 50% εισιτήριο θα ισχύει από τις 6:00 έως και το τελευταίο δρομολόγιο της 22/9/2018 για όλες τις γραμμές πόλεως και χωριών και για όλο το επιβατικό κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass