"Μοναδικός μου σκοπός η συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου"

* Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΙΣ «ΜΥΣΤΙΚΕΣ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ * ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΘ. ΜΑΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2018 22:18

“Θα συνεχίσω να συνομιλώ με όλους, να συμμετέχω σε συζητήσεις, συναντήσεις ή «μυστικά» δείπνα, ή όπως αλλιώς μπορεί να αποκαλούνται, με μοναδικό σκοπό τη συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Αυτή είναι η δικιά μου ευθύνη ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δ. Λαρισαίων. Όλα τα άλλα που γράφονται και λέγονται δεν με αφορούν”.

Με αυτά τα λόγια, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, κληθείσα από την «Ε», σχολιάζει όσα ακούστηκαν για τις συναντήσεις που γίνονται στον κεντροδεξιό χώρο, κυρίως στο παρασκήνιο για τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων. Ταυτόχρονα, δεν παραλείπει να συγχαρεί τον Θανάση Μαμάκο για την εκλογή του ως επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα -Πόλη του Αύριο», τον οποίο θα επιχειρήσει να συναντήσει άμεσα.

Αναλυτικότερα η δήλωση της κ. Καραλαριώτου στην «Ε» έχει ως εξής: Καταρχήν, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Μαμάκο για την εκλογή του και να του ευχηθώ καλή θητεία στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου ως επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα - Πόλη του Αύριο» , και σας δηλώνω ότι θα αναλάβω πρωτοβουλία να συναντηθώ με τον κ. Μαμάκο, τους εκλεγμένους συμβούλους και τα μέλη της επιτροπής που θα δημιουργηθεί για να βρούμε τον κοινό παρονομαστή για τη συγκρότηση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου καθώς αυτή είναι η απαίτηση των συμπολιτών μας.

Όσον αφορά κ. Ρούστα σε όλα αυτά που γράφτηκαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Ττύπο τις προηγούμενες ημέρες θα ήθελα να υπενθυμίσω κάτι που είναι γνωστό σε όλους, από τις δημοτικές εκλογές του 2014 ακόμα, πως βαθιά πεποίθησή μου αποτελεί ότι στις δημοτικές εκλογές οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιες για την τύχη τους, υπερβαίνοντας τις όποιες κομματικές αντιπαραθέσεις και πολιτικές σκοπιμότητες. Για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι στόχος μου είναι η συγκρότηση μιας μεγάλης, ενιαίας, δημοτικής παράταξης στη βάση αρχών, θέσεων και προγραμματικών προτάσεων που θα οδηγήσουν τη Λάρισα μπροστά. Είναι επίσης γνωστό πως εδώ και τέσσερα χρόνια ως παράταξη ασκούμε με συνέπεια τα καθήκοντά μας ως αντιπολίτευση απέναντι σε μια δημοτική αρχή, η οποία κρίνεται ήδη ανεπαρκής από την πλειοψηφία των πολιτών της Λάρισας. Με γνώμονα λοιπόν το συμφέρον της πόλης, και ούσα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων, συμμετέχω καθημερινά σε πολλές συζητήσεις ενεργών πολιτών, όπου κατατίθενται σημαντικές απόψεις και προτάσεις που αφορούν στο μέλλον της πόλης μας. Θα συνεχίσω να συνομιλώ με όλους, να συμμετέχω σε συζητήσεις, συναντήσεις ή «μυστικά» δείπνα, ή όπως αλλιώς μπορεί να αποκαλούνται, με μοναδικό σκοπό τη συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Αυτή είναι η δικιά μου ευθύνη ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δ. Λαρισαίων. Όλα τα άλλα που γράφονται και λέγονται δεν με αφορούν. Ο στρατηγικός μου προσανατολισμός ήταν και παραμένει σταθερός: Η Λάρισα θα πρέπει να διοικηθεί με όραμα και σχέδιο. Ένα σχέδιο που καταθέτω εδώ και τέσσερα χρόνια καθημερινά στους συμπολίτες μου. Ένα σχέδιο που θα παρουσιαστεί στο σύνολό του στους συμπολίτες μας στις προσεχείς εκλογές.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass