Η Λάρισα δίπλα στον Λευτέρη Βαρουξή

Ο ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 15:50

Το δικό του στίγμα στην όλη πορεία προς μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση κατέθεσε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε προχθές στο Επιμελητήριο Λάρισας με μεγάλη επιτυχία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Βαρουξής.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, πλήθος φίλων της υποψηφιότητάς του εξέφρασαν διά της παρουσίας τους την υποστήριξή τους στη συγκεκριμένη επιλογή ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Τον κ. Βαρουξή προλόγισαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ Σωτ. Γιαννακόπουλος, ο αντιπρόεδρος Δημ. Παπαλέξης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρ. Καπετάνος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γρ. Παπαχαραλάμπους. Απευθυνόμενος στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής ο κ. Βαρουξής τόνισε μεταξύ άλλων πως "η ψήφος μας στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές εκλογές αλλά και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι επιλογή για τις επόμενες γενιές. Είναι επιλογή για μία δυνατή Ελλάδα. Η Θεσσαλία είναι στην ουσία μια μικρογραφία της Ελλάδας. Είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη τουριστικά περιλαμβάνοντας μερικά από τα σημαντικότερα μνημεία και τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα μας, έχει εξαιρετικές μεταποιητικές μονάδες, σημαντικό τομέα υπηρεσιών ιδίως στην υγεία, υψηλοτάτου επιπέδου επιστημονικό προσωπικό με αξιόλογο ερευνητικό κέντρο κυρίως στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας». Στην εκδήλωση παρέστησαν η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μαμάρα Μαρία, μέλη του Δ.Σ. της ΝΟΔΕ Λάρισας, μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ο σύλλογος των Πελοποννησίων, ο Σύλλογος Πολυτέκνων της περιοχής, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του Λευτέρη Βαρουξή από όλη τη Θεσσαλία.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ «ΚΙΣΣΑΒΟ»

Στη διάρκεια της περιοδείας του στη Λάρισα ο κ. Βαρουξής επισκέφθηκε και την περιοχή της Αγιάς όπου συναντήθηκε με τον υπ. δήμαρχο κύριο Αγγελάκα Γιάννη ενώ επισκέφθηκε και τον συνεταιρισμό «Κίσσαβος» που είναι ένα από τα συσκευαστήρια που εξάγει τα προϊόντα της περιοχής. Στο κλείσιμο της περιοδείας του στη Λάρισα παρέστη σε εκδήλωση του συνδυασμού της Ρένας Καραλαριώτου όπου έτυχε θερμής υποδοχής από όλους τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass