«Ο θυμός να γίνει δύναμη ανατροπής»

ΤΟΝΙΣΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2019 22:16

«Η ψήφος στη Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) σηματοδοτεί την αντίσταση του ελληνικού λαού στις σκληρές πολιτικές λιτότητας. Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες, με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, να κάνουν τον θυμό τους δύναμη ανατροπής, να ψηφίσουν ΛΑΕ, την ανυπόταχτη αριστερά» τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Δέσποινα Σπανού.

Η κ. Σπανού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» πλαισιωμένη από τους, Βασίλη Μπαλαή, Κωνσταντίνο Κλεισιάρη, Γιάννη Παπαϊωάννου και Μιλτιάδη Καβράκο χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές τη σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της Ε.Ε..

Επέκρινε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «τα μνημόνια και η επιτήρηση θα είναι εδώ μέχρι το 2060. Τα προβλήματα είναι εδώ και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ στραγγάλισε τον ελληνικό λαό και βγαίνει και μοιράζει χρήματα».

«Είναι ανάλγητοι και ψεύτες» στην κυβέρνηση, τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής προσθέτοντας ότι «δεν έχουν αυξηθεί ουσιαστικά οι μισθοί» και «δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη ο νόμος για τα κόκκινα δάνεια». Ενώ για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προέβλεψε πως «μετά τις εκλογές τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα» ζητώντας για μια ακόμη φορά «να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι».

ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την «Ανυπόταχτη Θεσσαλία», Βασίλης Μπαλαής αναφερόμενος στις περιφερειακές εκλογές παρουσίασε το πλαίσιο των θέσεων της παράταξης για να τονίσει μεταξύ άλλων πως «οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν για ανυπόταχτες θέσεις αγώνα και όχι για τις καρέκλες» ασκώντας παράλληλα κριτική στους συνδυασμούς Αγοραστού και Τσιλιμίγκα, με αφορμή πεπραγμένα.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Να σημειωθεί ότι κατά την επίσκεψή της η κ. Σπανού πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Λάρισας ενώ αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, θα βρίσκεται στην Ελασσόνα, όπου επίσης θα περιοδεύσει στην αγορά.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass