«Διαλύει λάσπη και σκιές...»

ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΕΤΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2019 16:18

Μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας με την οποία ακυρώνεται η απόφαση ανάκλησης της τοποθέτησης των έξι Διευθυντών από την τέως ΠΔΕ κ. Αναστασοπούλου και την πρόσφατη δήλωσή της, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Καψάλης δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Είναι γνωστό στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ν. Λάρισας ποιοι «ανέδειξαν» αρχικά τον Νοέμβριο του 2017 πέντε μήνες μετά τη διαδικασία επιλογής και χωρίς να έχει υπάρξει καμία ένσταση, ένα ουσιαστικά ανύπαρκτο θέμα, ποιοι παρέλαβαν στη συνέχεια τη σκυτάλη για να το οδηγήσουν εκεί που το έφτασαν και ποιοι υπερασπίστηκαν το δίκαιο και τη νομιμότητα. Η δήλωση της κ. Αναστασοπούλου μετά την έκδοση της απόφασης δεν εμπεριέχει καμία έκφραση συμπάθειας και συγγνώμης για την ηθική, ψυχική και οικονομική ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Διευθυντές, εξαιτίας της απόφασής της. Δεν θα περίμενα φυσικά συγγνώμη ούτε και για τις από μέρους της ύβρεις που δημόσια εξαπέλυσε εναντίον μου δια του τύπου και τη διαρκή κατασυκοφάντησή μου. Το Διοικητικό Εφετείο έκρινε την απόφασή της ως μη νόμιμη, δέχτηκε τις αιτήσεις των παραπάνω διευθυντών ως εμπρόθεσμες και έρχεται να επισφραγίσει μια σειρά προηγούμενων δικαστικών αποφάσεων αναστολών της απόφασης της τέως ΠΔΕ και οριστικά πλέον διαλύει τη λάσπη και τις σκιές που κάποιοι με επιμονή και μένος προσπάθησαν να ρίξουν στη ΔΔΕ Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass