Η Νίτσα Λουλέ στηρίζει ΚΚΕ

Πρώην βουλευτής Λάρισας του ΣΥΝ

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2019 15:46

Τη στήριξή της στο ΚΚΕ σημειώνει σε δήλωσή της η δημοσιογράφος, συγγραφέας και πρώην βουλευτής Λάρισας με το ΣΥΝ Νίτσα Λουλέ. Η απόφασή της ανακοινώθηκε προχθές στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα.

Αναλυτικότερα στη δήλωσή της η Νίτσα Λουλέ σημειώνει τα εξής: «Οι φετινές ευρωεκλογές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν σε μια Ευρώπη που πλήττεται από την ανεργία; Σε μια Ευρώπη που γίνεται ολοένα και πιο ανεκτική στην άνοδο του φασισμού;

Γεννήθηκα σε μια οικογένεια κομμουνιστών και μεγάλωσα δίπλα στις συντρόφισσες και τους συντρόφους των γονιών μου. Πέρα από την όποια αντίρρηση μπορεί να έχει κάποιος για την πολιτική που ακολουθεί το ΚΚΕ σε επιμέρους ζητήματα, ένα πράγμα δεν μπορεί να αγνοήσει. Τη σταθερότητα στις θέσεις και την αξιοπιστία του λόγου.

Ψήφος στο ΚΚΕ σ’ αυτές και στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν έρθουν, σημαίνει δύναμη στον λόγο και στην παρουσία των νέων, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών μέσα στην κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass