ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΑΓΙΑΣ

Τον σκότωσαν στο ξύλο!

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2015 8:00

 

 

Νέα δεδομένα στη δολοφονία του 21χρονου Ντανιέλ Ντζιάφα από την Αλβανία που, το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρός και καμένος στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων Αγιάς, δημιουργεί η έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης. Έκθεση που επιβεβαιώνει το αποτρόπαιο του εγκλήματος παρότι αναιρεί τις αρχικές εκτιμήσεις περί δολοφονίας με πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της «Ε», η νεκροτομή – που έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη – απέδειξε τελικά πως ο άτυχος 21χρονος δεν δολοφονήθηκε με πιστόλι όπως εκτιμήθηκε αρχικά, αλλά χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με αμβλύ, νύσσον και θλον όργανο με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να «σαρώνουν» εκ νέου χθες την περιοχή ψάχνοντας το φονικό όργανο, προχωρώντας σε προσαγωγές υπόπτων αναζητώντας παράλληλα μαρτυρίες.

Η ιδιαίτερη βιαιότητα των δραστών, όπως και η απόφασή τους να κάψουν μετά τη δολοφονία τη σορό του 21χρονου, αποδίδει στο έγκλημα διαστάσεις εκδίκησης και μίσους, με την ΕΛ.ΑΣ. να αναζητά ομοεθνείς του άτυχου νεαρού αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο η ερωτική αντιζηλία να αποτέλεσε το κίνητρο της δολοφονίας.

Οι δράστες, τουλάχιστον δυο σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής οδήγησαν τον 21χρονο σε αδιέξοδο αγροτικό δρόμο μετά τον χώρο στάθμευσης στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων (μεταξύ Αγιάς και Αγιοκάμπου) όπου και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Για να τον σύρουν νεκρό στη συνέχεια σε διπλανό ρέμα, όπου περιέλουσαν τη σορό με εύφλεκτο υλικό και την πυρπόλησαν, σε μια προσπάθεια να σβήσουν πιθανότατα τα ίχνη, όσων προηγήθηκαν.

Το άψυχο σώμα του 21χρονου Αλβανού υπηκόου βρέθηκε τυχαία ένα 24ωρο μετά (το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου) από διερχόμενο κτηνοτρόφο που ενημέρωσε τις αρχές που ήδη αναζητούσαν τον 21χρονο αφού οι γονείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Αγιάς.

Τα ίχνη του 21χρονου, που εργαζόταν σε ταβέρνα της Βελίκας, χάθηκαν μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, οπότε και επικοινώνησε τηλεφωνικά για τελευταία φορά με οικείους δηλώνοντας πως θα πήγαινε βόλτα. Το βράδυ της Παρασκευής, συγγενείς δηλώνουν την εξαφάνιση του 21χρονου που βρίσκεται τελικά νεκρός, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε ρέμα κοντά στο εξωκλήσι των Αγ. Αναργύρων.

Ο 21χρονος, αρχικά ξυλοκοπήθηκε από τους αγνώστους προς το παρόν δράστες, όπως επιβεβαιώνεται και από τη «λίμνη αίματος» που βρέθηκε στον αδιέξοδο αγροτικό δρόμο. Οι δράστες ωστόσο δεν αρκέστηκαν στη δολοφονία του νεαρού αλλοδαπού αλλά νεκρό τον έσυραν σε διπλανό ρέμα όπου και τον πυρπόλησαν.

Τα εγκαύματα στο σώμα δημιούργησαν την αρχική εντύπωση ότι οι δυο οπές στο κρανίο και στον αυχένα του 21χρονου προκλήθηκαν από πυροβολισμό αλλά όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση, ο νεαρός αλλοδαπός έφερε πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, στο στέρνο και σε άλλα σημεία του σώματος, ότι βασανίσθηκε δηλαδή, από τους δράστες. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. εντάθηκαν χθες σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να προχωρούν αργά χθες βράδυ σε προσαγωγές υπόπτων.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass