«Η ψήφος στη “Λαρισαίων Κοινόν” είναι ψήφος αντίστασης»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΩΝ. ΒΑΪΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 15:30

«Η ψήφος στη “Λαρισαίων Κοινόν” είναι ψήφος αντίστασης, συνείδησης και προοπτικής. Ψηφίζοντας τον συνδυασμό μας οι συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα την πρώτη Κυριακή να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα είναι η δικιά τους φωνή και θα τους εκπροσωπήσουν επάξια και αταλάντευτα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, Κώστας Βαϊούλης.
Μιλώντας έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης σε ένα πολυπληθές ακροατήριο, ο κ. Βαϊούλης δήλωσε σίγουρος για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού που θα σημειώσει, όπως είπε, «ποσοστό έκπληξη ανάλογο με τη δυναμική που έχει διαμορφώσει στην κοινωνία της Λάρισας και της ευρείας απήχησης που έχουν οι προγραμματικές θέσεις που αφορούν στα πραγματικά και σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Λάρισας».


Ο κ. Βαϊούλης επανέλαβε πως «η ανεξάρτητη πατριωτική δημοτική κίνηση “Λαρισαίων Κοινόν” δημιουργήθηκε από πολίτες που τους ενώνει η πίστη σε κοινές αξίες που εκφράζονται με την αναφορά μας στη Ελληνική Κοινότητα και Παράδοση. Αυτό εκφράζεται ξεκάθαρα στις προγραμματικές μας θέσεις, γεγονός που μας διαφοροποιεί από τους άλλους συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν μέσα σε κομματικά γραφεία, για ευκαιριακούς λόγους και συγκυρίες από “επαγγελματίες” πολιτικούς».
Ο κ. Βαϊούλης έκανε αναλυτική αναφορά στις θέσεις και τις προτάσεις για να υπογραμμίσει ότι «προτάσσουμε την προσφυγή σε τοπικά δημοψηφίσματα για την πιο ουσιαστική συμμετοχή των συμπολιτών μας στη συνδιαμόρφωση των λύσεων που καθορίζουν την ποιότητα ζωής και το μέλλον όλων μας».
Με τον κ. Βαϊούλη ολοκληρώνοντας την ομιλία του να τονίζει πως «είμαστε η ισχυρή εθνική αντίσταση που εναντιωνόμαστε στους εντολείς της παγκοσμιοποίησης, στα μίσθαρνα όργανα του διεθνισμού και στους εθνομηδενιστικούς φορείς της παρακμής. Είμαστε η φωνή του πατριωτικού κοινοτισμού στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, που με την ψήφο των Λαρισαίων συμπολιτών μας θα δημιουργήσει ισχυρό ανάχωμα στα σχέδια των υπηρετών της οπισθοδρόμησης και θα κάνει τη Λάρισα αυτό που της αξίζει: μία ζωντανή πόλη με ιστορική συνέχεια και προοπτικές δημιουργίας και ανάπτυξης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass