Γρονθοκοπούσε τις γυναίκες για να τις βιάσει

ΒΙΑΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2019 22:02

Κατηγορούμενος και για δεύτερη απόπειρα βιασμού παραπέμπεται σήμερα στον ανακριτή ένας 35χρονος Λαρισαίος που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές περιγράφεται ως ιδιαίτερα βίαιος καθώς γρονθοκόπησε τις δύο γυναίκες στην προσπάθειά του να τις βιάσει.

Ο 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα μετά από καταγγελία 22χρονης, ενώ από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου είχε προσπαθήσει να βιάσει και μια 40χρονη γυναίκα.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο 35χρονος επιτέθηκε στις γυναίκες τα ξημερώματα και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους σε οδούς μεταξύ των περιοχών ΟΣΕ και Αγίου Κωνσταντίνου – διάσταση που ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. - και χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του επιτέθηκε στα υποψήφια θύματά του ασκώντας βία.

Η πρώτη απόπειρα βιασμού σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου όταν η 40χρονη δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης γρονθοκοπούσε και κλωτσούσε την 40χρονη προκειμένου να τη βιάσει για να τραπεί τελικά σε φυγή όταν η γυναίκα, φωνάζοντας κάλεσε σε βοήθεια.

Ο 35χρονος επανήλθε προχθές, σε κοντινό δρόμο με την περιοχή που αποπειράθηκε να βιάσει την πρώτη γυναίκα και, στις 3.30 τα ξημερώματα επιτέθηκε στην 22χρονη την ώρα που επίσης επέστρεφε στο σπίτι της.

Η κοπέλα, μόλις άνοιξε την είσοδο της πολυκατοικίας δέχθηκε επίθεση από τον 35χρονο ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά, την έριξε στο πάτωμα και χτυπώντας την προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 22χρονη ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, όχι μόνο αντιστάθηκε αλλά πάλεψε κιόλας με τον 35χρονο καταφέρνοντας μάλιστα να τον τραυματίσει στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε στα χέρια της έχοντας ανοίξει νωρίτερα την είσοδο της πολυκατοικίας.

Αποτρέποντας έτσι τον 35χρονο ο οποίος υποχρεώθηκε σε φυγή. Δύο ώρες αργότερα στις 5.30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Αμεσης Δράσης που αναζητούσαν τον 35χρονο τον εντόπισαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπου είχε καταφύγει μόνος του, ζητώντας την παροχή πρώτων βοηθειών για τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπό του από την πάλη με την 22χρονη.

Ο 35χρονος συνελήφθη, ενώ από την έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας – όπως προαναφέρθηκε - προέκυψε και δεύτερη απόπειρα βιασμού, αυτή σε βάρος της 40χρονης. Ο 35χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού και για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass