Επιχειρησιακή βάση για την ΕΟΔΥΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2019 15:58

Με μια λιτή και σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «Επιχειρησιακής Βάσης» της ΕΟΔΥΑ στη Νίκαια. Οι εθελοντές, οι επίσημοι προσκεκλημένοι και οι πολίτες, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το σκοπό της «Επιχειρησιακής βάσης» της ΕΟΔΥΑ αλλά κυρίως για τον Εθελοντισμό.

Έπειτα από την τέλεση του Αγιασμού από τον π. Αριστείδη, ο οποίος μετέφερε τις Ευχές και Ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου στους εθελοντές, ακολούθησε ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΔΣ της ΕΟΔΥΑ κ. Ξενοφώντα Λέτσα.

Ο κ. Ξ. Λέτσας τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα και σε καθημερινή βάση, γίνονταν από εθελοντές της ΕΟΔΥΑ διάφορες εργασίες διαμόρφωσης του παρόντος κτιρίου, που μέχρι πριν από λίγο καιρό στεγαζόταν το Αγροτικό Ιατρείο της Νίκαιας.

Στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε σε εύλογα ερωτήματα τα οποία αφορούν τον εθελοντισμό και την ΕΟΔΥΑ, όπως: Τι γίνετε εδώ; Ποιοι είναι αυτοί; Γιατί φορούν στολές; Γιατί δουλεύουν μέχρι αργά; Τι είναι Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης; Τι είναι Εθελοντές; Τι κερδίζουν αυτοί; Τι θα κερδίσουμε εμείς οι πολίτες και πολλά άλλα. Τελειώνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΟΔΥΑ, κάλεσε τους φορείς και τους πολίτες που έχουν τη δυνατότητα, να στηρίξουν την προσπάθεια των Εθελοντών με χορηγίες σε απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό, ώστε η «Επιχειρησιακή Βάση» της ΕΟΔΥΑ να είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Η επικοινωνία για την υποστήριξη των παραπάνω δράσεων μπορεί να γίνει στο 6971.641.664, email: info@eodia.gr, στο facebook: eodia/2017 και στο www.eodia.gr

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ κ. Αχιλλέας Χατζούλης και ο τοπικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Παναγούλης. Μετά το τέλος των χαιρετισμών έγινε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της «Επιχειρησιακή Βάσης». Αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση με πολύ νόστιμα σπιτικά εδέσματα τα οποία ετοίμασαν εθελόντριες της ΕΟΔΥΑ. Στην εκδήλωση βρισκόταν σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΟΔΥΑ αποτελούμενο εκτός του προέδρου από τον Α΄ αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Τσολάκη, τη Β΄ αντιπρόεδρο κα. Μαίρη Τσακνάκη – Μπρούστα, τον γραμματέα κ. Βασίλειο Ευστρατιάδη – Αρχοντή, την ταμία κα. Υπαπαντή Κονταράτου, δεκάδες ένστολοι εθελοντές και πολλοί συνεργάτες και φίλοι της ΕΟΔΥΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass