Ισχυρό προβάδισμα Εσκίογλου

ΣΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ ΑΝΑΜΕΤΡΑΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:10
Εμφανής η ικανοποίηση στο επιτελείο του Μάκη Εσκίογλου Εμφανής η ικανοποίηση στο επιτελείο του Μάκη Εσκίογλου

Ο συνδυασμός «Φαρσάλων Όραμα» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο κύριο Άρη Καραχάλιο και ο συνδυασμός «Φάρσαλα Ανάπτυξη» με επικεφαλής τον κύριο Μάκη Εσκίογλου θα τεθούν αντιμέτωποι για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Φαρσάλων την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση στα 43 από τα 49 εκλογικά τμήματα έως τις 12 τα μεσάνυχτα σημειώθηκαν τα εξής ανεπίσημα αποτελέσματα από τα εκλογικά επιτελεία των συνδυασμών: Ο κ. Μάκης Εσκίογλου συγκέντρωνε 5.150 ψήφους και ο κ. Άρης Καραχάλιος 2.670 ψήφους αφήνοντας οριακά τρίτη την κ. Μαρία Ίφου που συγκέντρωσε 2.242, και ακολουθούσαν ο κ. Κώστας Τύμπας με 821 ψήφους, ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος με 572 και ο Αποστόλης Αναγνώστου με 248 ψήφους.

Ο νικητής του Α΄ γύρου Μάκης Εσκίογλου δήλωσε τα εξής: «Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή, που γίνεται αυτή η δήλωση, δεν έχουμε στα χέρια μας τα τελικά αποτελέσματα, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο φαρσαλινός λαός στέλνει επιτακτικό μήνυμα για δημοτική αλλαγή. Και το στέλνει δείχνοντας ισχυρά και αποφασιστικά την προτίμησή του στον συνδυασμό μας, τον «Φάρσαλα Ανάπτυξη». Θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτή τη σπουδαία πρωτιά και να τους καλέσω να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί, ακόμα κι αυτοί που δεν μας προτίμησαν σήμερα με την ψήφο τους, ώστε την επόμενη Κυριακή να κερδηθεί η τελική μάχη για να γυρίσει σελίδα η επαρχία Φαρσάλων».

* Κάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών συμπολιτών για τη Β' Κυριακή απηύθυνε ο κ. Άρης Καραχάλιος δηλώνοντας τα εξής: «Τα μέχρι την ώρα τούτη αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε στη δεύτερη θέση, με ελεγχόμενη διαφορά από τον πρώτο συνδυασμό του κ. Εσκίογλου Ιορδάνη. Στην πορεία για τη δεύτερη Κυριακή και για διαφύλαξη του σπουδαίου έργου που μέχρι σήμερα επιτεύχθηκε στον Δήμο μας, αλλά και της προόδου και της προοπτικής του τόπου μας, καλώ σε συστράτευση κάθε δημοκράτη, προοδευτικό και φιλοπρόοδο συμπολίτη για την επίτευξη της ανατροπής και της τελικής νίκης στη Β' Κυριακή».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass