Πρωτιά Αντώνη Γκουντάρα στην Αγιά

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2019 22:13

Νικητής των εκλογών στον Δήμο Αγιάς για τρίτη συνεχόμενη φορά μετά από εκείνες του 2010 και του 2014 αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Προοδευτική Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγιάς» του Αντώνη Γκουντάρα, ο οποίος έλαβε ποσοστό σχεδόν 46% (ώρα 1:15 πρωινή), ενώ έπονται ο συνδυασμός «Αγιά 2019 – Νέα Εποχή» του Γιάννη Αγγελάκα με περίπου 39%, το «Δώτιο Πεδίο» του Γρηγόρη Καλαγιά με 7%, η «Λαϊκή Συσπείρωση» του Γιάννη Κασίδα με 6% και ο συνδυασμός «Ενωμένοι Μπορούμε» της Βάσως Αλεξανδρίδου με 2%.

Φορτισμένος συναισθηματικά, ο Αντώνης Γκουντάρας απευθύνθηκε στους δεκάδες φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού του που από το απόγευμα περίμεναν καρτερικά έξω από το εκλογικό του κέντρο στην Αγιά για το τελικό αποτέλεσμα.

Μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες ευχαρίστησε ψηφοφόρους και συνεργάτες, χαρακτήρισε απίστευτο το επίτευγμα μεταξύ πέντε συνδυασμών να κερδηθεί ένα τόσο μεγάλο ποσοστό που φτάνει το 47% και επισήμανε το γεγονός ότι κερδήθηκαν η Ανατολή, το Μεγαλόβρυσο και η Αγιά, μέρη καταγωγής του αντιπάλου του κ. Γιάννη Αγγελάκα. «Εμείς δεν χτίζουμε τείχη. Ρίχνουμε τείχη» είπε και συνέχισε «Είμαστε μια αυτοδιοικητική κίνηση, πάνω απ’ όλα τα κόμματα, που μας ενώνουν τα προβλήματα του κόσμου. Παλεύουμε για τον τόπο μας. Είμαστε όλοι από την Αγιά και παλεύουμε για τον Δήμο της Αγιάς. Παλεύουμε για τον κόσμο μας. Την επόμενη Κυριακή, ρίχνοντας τα τείχη τα κομματικά και τα τοπικιστικά που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν, θα πολλαπλασιάσουμε το ποσοστό μας και θα είμαστε πάλι νικητές».  

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελάκας δήλωσε στην «Ε»: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου του Δήμου Αγιάς που αγκάλιασαν τον συνδυασμό μας και μας στήριξαν με τη ψήφο τους. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τη δημοτική μας ομάδα για τον ευγενή αγώνα που έκανε. Παρουσιάσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα που θα οδηγήσει τον Δήμο μας στην ανάπτυξη, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην άσκηση της εξουσίας με διαφάνεια. Στοιχεία που έχουν λείψει παντελώς από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή που βύθισε τον Δήμο μας στη μετριότητα και το τέλμα. Το ποσοστό που λάβαμε σήμερα, μας οπλίζει με δύναμη ώστε να αγωνιστούμε για να πείσουμε περισσότερους πολίτες στις εκλογές της επόμενης Κυριακής. Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως της επιλογής που έκαναν την πρώτη Κυριακή, να επιλέξουν τον συνδυασμό μας “ΑΓΙΑ 2019 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Τη δήλωση ακολούθησε συνάντηση του κ. Αγγελάκα με τον κ. Καλαγιά στο εκλογικό κέντρο του δεύτερου, όπου συμφωνήθηκε να παλέψουν από κοινού με στόχο τη νίκη του κ. Αγγελάκα την ερχόμενη Κυριακή.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass