«Συνεχίζουμε ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΑΓΙΑΣ ΧΡ. ΧΑΤΖΗΣΑΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 22:09

Τους πολίτες της Αγιάς να στηρίξουν με την ψήφο τους την Κυριακή για δήμαρχό τους τον Γιάννη Αγγελάκα καλεί με δήλωσή του στην «Ε» ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγιάς της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Χατζησαλάτας.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Την Κυριακή η Ελλάδα έκανε ένα βήμα προς την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Οι πολίτες του Δήμου Αγιάς έστειλαν κι εκείνοι ισχυρό μήνυμα αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη στην κάλπη των ευρωεκλογών με ποσοστό 33,12% (ποσοστό ίσο με το πανελλαδικό ποσοστό της ΝΔ). Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έλαβε στον Δήμο Αγιάς το ποσοστό του 55,43% παίρνοντας ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.

Η Νέα Δημοκρατία, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, βγαίνει ακόμη πιο ισχυρή απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού, της μιζέριας και του χθες. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή είναι πλέον προ των πυλών, κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας προκειμένου να την οδηγήσει στην κανονικότητα, την ευημερία και την ανάπτυξη, δίνοντας στους Έλληνες την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο γι’ αυτούς και τα παιδιά τους.

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της πολιτικής αλλαγής που κυριαρχεί απ’ άκρη σ’ άκρη της πατρίδας μας, καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας, την ερχόμενη Κυριακή, να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τον υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς Γιάννη Αγγελάκα, προκειμένου ο τόπος μας να αποκτήσει μια νέα δημοτική αρχή, που θα δώσει όραμα και προοπτική για ένα καλύτερο αύριο. Συνεχίζουμε όλοι ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass