Απ. Αναγνώστου: Λευκό ή άκυρο στις εκλογές της Κυριακής

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2019 16:28

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φαρσάλων Αναγνώστου Αποστόλης σε δήλωσή του για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών αναφέρει: «Στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της πόλης μας, καταγράφεται η λαϊκή δυσαρέσκεια στην πολιτική της κυβέρνησης που αποτέλεσε συνέχεια των προηγούμενων δημοτικών αρχών και κυβερνήσεων καθώς επίσης και μια τάση συντηρητικοποίησης της κοινωνίας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά ξέπλυνε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και τη ΝΔ.

Δεν μπορεί να αποτελέσει διέξοδο για τον λαό, η επιστροφή σε παλιές δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές ΝΔ -ΠΑΣΟΚ. Λύση επίσης δεν μπορεί να είναι η διασκόρπιση ψήφων σε νέες συμπληρωματικές δυνάμεις που είναι δεξιές ή ακροδεξιές που θα λειτουργήσουν ως αναχώματα για τη διατήρηση των δυνάμεων εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής. «Δεν πρέπει να μπούμε στη λογική του μικρότερου κακού», παραπέμποντας στην ανακοίνωση του κόμματος του ΚΚΕ, ότι με τη στάση τους τα μέλη και οι ψηφοφόροι του κόμματος πρέπει να εκφράσουν την αντίθεσή τους με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο), δηλώνοντας ότι θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης σε αντιλαϊκές επιλογές τους, δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανένα τους. Κανένας εφησυχασμός. Τώρα όλες και όλοι στη μάχη για ενίσχυση του ΚΚΕ! Αυτή είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για τον λαό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass