Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί θα αλλάξουν το μέλλον του τόπου

Ο ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2019 22:05

Ως ένα κομβικό σημείο για τον Δήμο Φαρσάλων χαρακτήρισε ο δήμαρχος Φαρσάλων και εκ νέου υποψήφιος κ. Άρης Καραχάλιος, χθες κατά την προεκλογική του ομιλία, τον β' γύρο των δημοτικών εκλογών, στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα. Απευθυνόμενος σε στελέχη της παράταξής του αλλά και σε ένα μεγάλο πλήθος υποστηρικτών του, ο κ. Καραχάλιος σημείωσε:

«Έχουμε πίστη στη σύνεση, στη δημοκρατικότητα, στον ανοιχτό ορίζοντα και το καθαρό μάτι του Φαρσαλινού πολίτη, της πόλης και των χωριών».

Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τη στήριξη των συνδημοτών του τονίζοντας με βεβαιότητα: «Θα κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή την Κυριακή, μαζί με την ψήφο σας».

Μιλώντας για μια ακόμα φορά από στήθους, σκιαγράφησε την εικόνα του τόπου την επόμενη τετραετία, όταν όλα αυτά τα έργα και οι δράσεις που ο ίδιος και η δημοτική αρχή του έχουν θεμελιώσει και δρομολογήσει θα έχουν πλήρως ολοκληρωθεί.

Στη προεκλογική ομιλία του πρώτου γύρου των εκλογών, ο κ. Άρης Καραχάλιος είχε αναφερθεί στην εικόνα της πόλης και των τεσσάρων πρώην Δήμων, οκτώ χρόνια πριν, όταν ανέλαβε το τιμόνι του Δήμου και «στην καθολική αλλαγή της τώρα, έπειτα από δύο θητείες όχι ευσεβών πόθων και ευχολογίων, αλλά εκατοντάδων έργων, προϋπολογισμού δεκάδων εκατομμυρίων, πολλαπλών δράσεων και αναπτυξιακής πορείας».

Έκανε λοιπόν ειδική αναφορά στα 46 έργα που βρίσκονται στην τελική φάση υλοποίησης και έχουν δρομολογηθεί επί θητείας του και αφορούν: Την αποκατάσταση του πρώην Δημοτικού Σχολείου και τη δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου, την ανάπλαση της περιοχής Κατράνας, την κατασκευή Μουσείου Νεότερης Ιστορίας στον Πύργο Καραμίχου, την μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φαρσάλων στην είσοδο της πόλης, έργα αναβάθμισης και οδοφωτισμού, αγροτικής οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης, αναβάθμισης του δικτύου ομβρίων υδάτων, αντιπλημμυρικών έργων και υπολειπόμενου δικτύου αποχέτευσης, την εκπόνηση μελετών για την υδρομάστευση νερού και κατασκευή αγωγού ύδρευσης στο έρεισμα του δρόμου Βρυσιά – Φάρσαλα καθώς επίσης αστικών και ενεργειακών αναπλάσεων κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις θεσμοθετημένες από τη δημοτική αρχή δράσεις και εκδηλώσεις και την ουσιαστική συμβολή τους στην τοπική οικονομία, τη στρατηγική ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της πόλης (Τοπικοί Παραγωγοί – Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, Εμπορικός Σύλλογος / Επισιτιστές). Τη στήριξη στον Ιατρικό κόσμο, την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, τη σημασία της δημιουργίας ενός φιλικού περιβάλλοντος για τις ιδιωτικές επενδύσεις, την περιβαλλοντική πολιτική και τον σχεδιασμό της κυκλικής οικονομίας.

Επίσης επισήμανε την αγαστή σχέση με την Περιφέρεια και τους φορείς και συλλόγους, στηριγμένη στη συνέργεια και τη συνεργασία, τη στάση απέναντι στην Εκκλησία και τον κλήρο, που, όπως είπε, προσδιορίζεται από αρμονικές σχέσεις σεβασμού και προόδου για τον τόπο.

Έκλεισε δε την ομιλία του καταχειροκροτούμενος δηλώνοντας ότι ο πολίτης των Φαρσάλων μπορεί με την ψήφο του να κάνει την ανατροπή.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass