«Προσωπική επιλογή του Εκτ. Νασιώκα»

Η «ΠΡΑ.ΞΙ.» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 15:33

Σάλο προκάλεσε χθες η παρουσία του πρώην βουλευτή και δημοτικού συμβούλου Έκτορα Νασιώκα στην προχθεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας δημάρχου Ρένας Καραλαριώτου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Φωτογραφία από την παρουσία του κ. Νασιώκα κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα μέλη και τους φίλους της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του Απόστολου Καλογιάννη με αναρτήσεις και υποτιμητικά σχόλια, με αποτέλεσμα η παράταξη της Πρωτοβουλίας Αξιών (ΠΡ.ΑΞΙ.) του Απόστολου Γούλα με ανακοίνωσή της να πάρει αποστάσεις από την επιλογή του κ. Νασιώκα, την οποία, προσωπική πρωτοβουλία.

«Η επιλογή του κ. Εκτορα Νασιώκα να παραστεί στην ομιλία της υποψηφίας Δημάρχου κας Ρένας Καραλαριώτου, αφορά στον ίδιο και όχι στην παράταξή μας» τονίζεται στην ανακοίνωση για να καταλήξει: «Η Πρωτοβουλία Αξιών εκφράστηκε συλλογικά, με την ανακοίνωσή της, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών και εκπροσωπείται από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Γούλα».

*«Η στήριξη στο πρόσωπο του Απ. Καλογιάννη είναι αυτονόητη για όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Λάρισας» σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Στέλιος Τσιάκαλος και συνεχίζει: «Το ήθος, η αξιοπρέπεια, η σκληρή δουλειά και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά τη διάρκεια της θητείας του αποτελούν εχέγγυα και παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα στην πόλη μας.

Αγωνιζόμαστε για μια ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση με ενωτικό και προοδευτικό χαρακτήρα για μια Δημοτική Αρχή, που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών και όχι αυτές των κομματικών μηχανισμών, που στο όνομα μιας δήθεν πολιτικής αλλαγής βλέπουν τον Δήμο ως τρόπαιο της κομματικής τους επικράτησης.

Τους ενημερώνουμε ότι οι Δήμαρχοι δεν είναι κομματικοί εκπρόσωποι της εκάστοτε Κυβέρνησης, ούτε διορίζονται από την κεντρική πολιτική ηγεσία.

Οι Λαρισαίοι την Κυριακή ψηφίζουμε για Δήμαρχο και όχι για κομματικό επιτετραμμένο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass