Νέος δήμαρχος Φαρσάλων ο Μάκης Εσκίογλου

«Βαριά η ευθύνη», δήλωσε ο νέος δήμαρχος «Δεν χάνω ποτέ. Είτε κερδίζω, είτε μαθαίνω», ανέφερε ο Άρης Καραχάλιος

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2019 15:30

Νέος δήμαρχος Φαρσάλων αναδείχθηκε ο Μάκης Εσκίογλου στην εκλογική διαδικασία της Β' Κυριακής. Με 7.763 ψήφους και ποσοστό 75,63%, κέρδισε τον απερχόμενο δήμαρχο Άρη Καραχάλιο τον οποίο υπερψήφισαν 2.502 εκλογείς (ποσοστό 24,37%), στα 49 εκλογικά τμήματα του Δήμου.

Την Α' Κυριακή ο κ. Εσκίογλου είχε συγκεντρώσει 5.849 ψήφους ποσοστό 43,18%, έναντι 2.983 ψήφων και ποσοστό 22,02% του αντιπάλου του. Ο Άρης Καραχάλιος συνεχάρη τηλεφωνικά για το εκλογικό αποτέλεσμα τον νέο δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου για τη μεγάλη νίκη και του ευχήθηκε καλή θητεία, η οποία ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Με αφορμή την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου Φαρσάλων, ο κ. Μάκης Εσκίογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για τα Φάρσαλα. Μία ημέρα που ο τόπος μας γυρίζει σελίδα σε μία νέα, ελπιδοφόρα και φωτεινή εποχή. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους δημότες της επαρχίας Φαρσάλων που τίμησαν τον συνδυασμό μας. Το πολύ μεγάλο αυτό ποσοστό που λάβαμε απόψε, είναι για μένα τιμή αλλά και βαριά ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Μία ημέρα που δε θα περισσεύει κανείς, στην προσπάθεια για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση της επαρχίας Φαρσάλων".

O απερχόμενος δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος δήλωσε τα εξής: “Κατά το γνωστό, οι εκλογές αποτελούν τον καθρέφτη του σήμερα. Και η αποτύπωση του εκλογικού αποτελέσματος είναι ιδιαίτερα αρνητική για μένα και την παράταξή μου. Υποστήκαμε μεγάλη εκλογική ήττα. Συγχαίρουμε τον κ. Ιορδάνη Εσκίογλου και την παράταξή του για την πολύ μεγάλη νίκη και του ευχόμαστε καλή θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου. Ευχαριστούμε όλους εκείνους τους συμπολίτες και συνδημότες που μας στήριξαν τόσο κατά τις εκλογικές διαδικασίες όσο και κατά την οκτάχρονη δημαρχιακή μας θητεία. Αλλά και όλους τους συμπολίτες για τη συμμετοχή τους και τη δημοκρατική τους έκφραση.

Παραμένουμε ενεργοί πολίτες από την αιρετή θέση που μας κατέταξε ο Φαρσαλινός δημότης και θα τιμήσουμε την ψήφο του. Άλλωστε μας εκφράζει απόλυτα το "Δεν χάνω ποτέ. Είτε κερδίζω, είτε μαθαίνω”.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass