Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2019 15:00

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης μέτρων βραχοπροστασίας στην κοιλάδα των Τεμπών, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της παλαιάς εθνικής οδού Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, από τον κόμβο Αμπελακίων έως τον κόμβο Ομολίου, σήμερα Τετάρτη 5 και αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου, κατά τις ώρες από 07:00 έως 20:00 ή μέχρι το πέρας των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τον Αυτοκινητόδρομο (νέο τμήμα Αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή των σηράγγων).

Εναλλακτικά, η κυκλοφορία δύναται να εξυπηρετηθεί και από τις παρακάτω εναλλακτικές διαδρομές: Την ανατολική (παραλιακή), μέσω Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Ομολίου – Π.Α.Θ.Ε. Την κεντρική, μέσω Π.Α.Θ.Ε. – Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου – Κατερίνης ή Π.Α.Θ.Ε. - Γυρτώνης – Τυρνάβου – Ελασσόνας – Κοζάνης – Εγνατίας. Τη δυτική, μέσω Λάρισας – Τρικάλων – Καλαμπάκας – Παναγίας – Εγνατίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass