Δέκα υποψήφιοι για την «Ελληνική Λύση»

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2019 22:16

Εντός των προσεχών ημερών ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών, που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Στελέχη του κόμματος και ενδιαφερόμενοι για μία θέση στο ψηφοδέλτιο από την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα καλούνται την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο «Καψής» σε συνάντηση, όπου ο κ. Βελόπουλος θα δώσει το στίγμα της παρουσίας του κόμματός του οριοθετώντας τους στόχους, ο βασικότερος των οποίων είναι η είσοδος στη Βουλή και η εξασφάλιση της τρίτης θέσης μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Στη Λάρισα μετά την εντυπωσιακή επίδοση στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου -4,61% με 7.356- παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον για την εξασφάλιση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο, καθώς εκτιμάται ότι, εφόσον επιβεβαιωθεί η ανοδική πορεία και το κόμμα εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή, η εξασφάλιση μιας βουλευτικής έδρας στον νομό Λάρισας θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στο γραφείο του προέδρου βρίσκονται ήδη τα ονόματα δέκα ενδιαφερόμενων υποψήφιων βουλευτών, η πλειοψηφία των οποίων θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο.

Πρόκειται για τους Θανάση Νασίκα, πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και πρώην υπεύθυνο οργανωτικού του κόμματος για τη Θεσσαλία, Άννα – Μαρία Κουτσοπούλου, ελεύθερη επαγγελματία, Τζίνα Κεσίδου, λογοθεραπεύτρια, Κώστα Μιχαηλίδη μηχανουργό, Νίκο Μπαλάτσα απόστρατο στρατιωτικό, Γιάννη Παπακωνσταντίνου συνταξιούχο του ΟΤΕ, Αλεξάνδρα Κεχαγιά διακοσμήτρια, Δαμιανό Ζιώκα συνταξιούχο εφοριακό, Λάμπρο Ζιώκα καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ανδρέα Κόκα επαγγελματία.

 

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass