«Χωρίς νερό πάλι το Μακρυχώρι»

ΞΕΔΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2019 21:00

Παρέμβαση για μια ακόμη φορά από την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου, Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού (φωτ.), αναφορικά με τη διακοπή του νερού ύδρευσης στο Μακρυχώρι λόγω βλάβης στην υδρευτική γεώτρηση.

Πρόβλημα που υφίσταται κάθε χρόνο λόγω παλαιότητας του μηχανήματος της γεώτρησης, το οποίο βγαίνει συχνά εκτός λειτουργίας αφήνοντας το Μακρυχώρι και τους κατοίκους του χωρίς νερό.

Το πρόβλημα τα τελευταία χρόνια «λύνεται» βραχυπρόθεσμα, όταν ο ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου «δανείζει» μια γεώτρηση άρδευσης που είναι για πότισμα των χωραφιών για να πιουν νερό οι κάτοικοι του Μακρυχωρίου. Μια γεώτρηση με καλό νερό για πότισμα, ωστόσο πολλοί θέτουν ερωτήματα αν το νερό αυτό είναι κατάλληλο και για ύδρευση.

Μέσω της «Ε» η πρόεδρος της Τ.Κ. Μακρυχωρίου σημειώνει: «Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρόβλημα με το νερό στο Μακρυχώρι επανήλθε νωρίς-νωρίς, πριν ακόμα σφίξουν οι ζέστες.

Η καταπονημένη και ασυντήρητη επί χρόνια υποβρύχια πομόνα, μας εγκατέλειψε μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Με την άμεση όμως κινητοποίηση της διοίκησης του ΤΟΕΒ Μακρυχωρίου και του προέδρου της Γ. Μπούτου, τους οποίους αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια, να παραχωρήσει αμέσως μια αρδευτική πομόνα καταφέραμε η έλλειψη του νερού για το χωριό μας να γίνει αισθητή ελάχιστα.

Με την ευκαιρία θέλω να ζητήσω από τη νέα δημοτική αρχή το πρώτο θέμα, με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθεί για το Μακρυχώρι μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, να είναι αυτό της ύδρευσης του χωριού, ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού, πράγμα το οποίο ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Μακρυχωρίου «το είχε πάντα λυμένο» (με τον νου του) αλλά αυτό είναι ακόμα εδώ».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass