Φοιτητής από την Γκάνα γυμνός στους δρόμους

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 15:05

Σε κατάσταση εκτός ελέγχου βρέθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι, 28χρονος φοιτητής, υπήκοος Γκάνας με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς. Ο 28χρονος Αφρικανός διαθέτει ωστόσο άδεια διαμονής στη Γερμανία και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Λάρισα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

Χθες λοιπόν, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, εξήλθε γυμνός από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός φοιτητής ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου, ενώ βρέθηκε κάποια στιγμή να «χοροπηδά» πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο επί της 23ης Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Για λίγη ώρα και μέχρι να καταφθάσουν αστυνομικοί, κινούνταν πάνω – κάτω στον δρόμο ενώ για μια στιγμή ξάπλωσε στο πεζοδρόμιο.

Περίοικοι και διερχόμενοι κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 28χρονο που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία ότι προέβη δημόσια σε ακόλαστες πράξεις, προσβάλλοντας την αιδώ των διερχομένων πολιτών.

Χθες το απόγευμα, από την ΕΛ.ΑΣ. και τις εισαγγελικές αρχές κρίθηκε αναγκαία η παραπομπή του νεαρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να γνωματεύσουν γιατροί οι οποίοι έκριναν, για χθες τουλάχιστον, αναγκαία τη νοσηλεία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass