Στο Πανεπιστημιακό υποψ. βουλευτές του ΚΚΕ

ΑΠΟΨΕ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2019 15:28

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας περιόδευσε κλιμάκιο του KKE με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Γιώργο Λαμπρούλη, Γιάννη Αρζομανίδη και Κική Καρυώτη.

Επισκέφθηκαν χώρους του Νοσοκομείου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος «από τη συζήτηση αναδείχτηκαν για μια ακόμα φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, όπως και συνολικότερα ο χώρος της δημόσιας υγείας, όπως η υποχρηματοδότηση, η έλλειψη προσωπικού και ιατροφαρμακευτικού υλικού. Οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος επισήμαναν ότι η εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του συστήματος Υγείας - Πρόνοιας, η μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, η μείωση του μόνιμου προσωπικού με ταυτόχρονη εντατικοποίηση της εργασίας, η μείωση των μισθών, η παροχή όλο και λιγότερων εργαλείων για να επιτελέσουν το έργο τους οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, είναι πολιτική της ΕΕ την οποία υιοθέτησαν στο σύνολό της τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο και οι προηγούμενες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε σταθερά στον προσανατολισμό του το ζήτημα της Υγείας, κάνοντας συχνά παρεμβάσεις εντός και εκτός Βουλής. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να στείλουν μήνυμα στις δυνάμεις που αντιμετωπίζουν την υγεία του λαού ως εμπόρευμα και να υπερψηφίσουν στις εκλογές το ΚΚΕ, που είναι το μόνο κόμμα το οποίο όλα αυτά τα χρόνια πρωτοστατεί στον αγώνα για την υγεία του λαού, το μόνο κόμμα που υπερασπίζεται τις λαϊκές διεκδικήσεις και σε αυτό το θέμα.

*Σύμφωνα με τη Ν. Ε. οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ θα ακολουθήσουν σήμερα Τετάρτη το εξής πρόγραμμα: Ο Τ. Τσιαπλές στις 8 πμ θα περιοδεύσει στο ΠΕΔΥ και στις 9 πμ στο ΚΤΕΛ. Ο Γ. Λαμπρούλης στις 9 πμ θα περιοδεύσει στην Πυροσβεστική και στις 10:30 πμ στην Αστυνομία, ενώ στις 9 μμ θα μιλήσει στον Τύρναβο. Η Κική Καρυώτη στις 9 πμ στη Λαϊκή Αγορά του Ιπποκράτη. Η Κατερίνα Πάσχου το απόγευμα στην Γεράνεια Ελασσόνας και ο Ρίζος Μαρούδας με τον Δημ. Αβρανά θα μιλήσουν στις 9μμ στην Ελάσσονα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass