Μπαράζ περιοδειών και συναντήσεων των υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2019 15:34

Κορυφώνουν τις περιοδείες, τις επαφές και τις συναντήσεις τους ενόψει των εκλογών, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, όπως ανακοινώνει η Ν. Ε. του κόμματος:

Ενδεικτικά, η Άννα Βαγενά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αγιάς, όπου περιηγήθηκε στις υπηρεσίες του Δήμου και συζήτησε με τους εργαζόμενους.

Ο Δημήτρης Γελαλής , συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας , Θάνο Κουτσούκη και τα μέλη του Δ.Σ. Στη διεξοδική συζήτηση που είχαν τέθηκαν θέματα όπως, η ανεξαρτησία των φαρμακοποιών ώστε να μπορούν να ασκούν ανεπηρέαστοι το λειτούργημά τους, το ωράριο , γενικά προβλήματα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ και τέλος ζητήματα σχετικά με τα ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ.

Ο Βασίλης Ζωγράφος περιόδευσε στο Γενικό Νοσοκομείου Λάρισας και συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του, Δημήτρη Λιόλιο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε διαδοχικά την 8η Ε.Μ.Α.Κ. Λάρισας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αντιστοίχως στην υπηρεσία τους. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας στις δύσκολες και επικίνδυνες μέρες της ζωής μας, όποτε έχουμε ανάγκη, για αυτό και η αξία του επαγγέλματός τους είναι ανεκτίμητη για τους πολίτες. Εν συνεχεία το Δασαρχείο της Λάρισας, επισημαίνοντας ότι οι δασικοί χάρτες αλλά και η επερχόμενη ενίσχυση της υπηρεσίας καταδεικνύουν την προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ για ισχυρή δημόσια πολιτική πρόληψης των δασικών πυρκαγιών. Και τέλος τον Συνεταιρισμό ΘΕΣΓΗ, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ανέλυσε τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά και τις θεσμικές τομές, στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορικά με την αναβίωση των συνεταιρισμών.

Η Καίτη Παληογιάννη επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ Ελασσόνας και κατόπιν την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, όπου συνομίλησε με την αναπληρώτρια διοικήτρια Βιβή Ζαζά και τους διοικητές των νοσοκομείων Λάρισας και Καρδίτσας, Δημήτρη Λιόλιο και Βάιο Βαρελά.

Η Χαρίκλεια Σουρλαντζή – Ζαχαράκη περιόδευσε στη Φαλάνη και τη Γιάννουλη, συνομιλώντας με τους κατοίκους σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass