Μήνυμα νίκης για το Κίνημα Αλλαγής στον Τύρναβο

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ ΣΤΟ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΙΟ»

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2019 15:22

Στον Τύρναβο, τον τόπο όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια, έκλεισε τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής κ. Κ. Μπαργιώτας. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες τα απόγευμα το «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο, με τον υποψήφιο βουλευτή να αναφέρεται στην πολιτική συγκυρία και την εκλογική δυναμική του Κινήματος Αλλαγής αλλά ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες/κτηνοτρόφοι της περιοχής από την αντι-αγροτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.


Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαργιώτας αναφέρθηκε σε σειρά επώδυνων και αντιαγροτικών μέτρων που έχουν ληφθεί την τελευταία τετραετία και έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα αγροτικά νοικοκυριά και υποστήριξε ότι «η μοναδική αγροτική πολιτική της κυβέρνησης ήταν η πολιτική της οικονομικής εξουθένωσης του αγρότη/κτηνοτρόφου. Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν ούτε στόχοι ούτε συγκεκριμένο Εθνικό Σχέδιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης για τον αγροτικό τομέα και την ανάπτυξη της υπαίθρου».
Παράλληλα μίλησε για τη διαφαινόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις αυριανές εκλογές επικρίνοντας τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί «μετατρέπει σε ωμό εκβιασμό έναν θεμιτό του στόχο, αυτόν της αυτοδυναμίας» και εκτίμησε πως «η επιδίωξη της αυτοδυναμίας από την πλευρά της ΝΔ γίνεται συνώνυμη με νέες περιπέτειες» για να υποστηρίξει ότι «μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής αποτελεί εγγύηση για τη σταθερή πορεία που έχει ανάγκη ο τόπος και θα αποτελέσει αντίβαρο τόσο στις συντηρητικές πολιτικές όσο και στον ανεύθυνο λαϊκισμό».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Μπαργιώτας κάλεσε τους πολίτες του Τυρνάβου να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής γιατί είναι το κόμμα που έκανε όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στη χώρα και έχει σχέδιο ολοκληρωμένο (Το Σχέδιο Ελλάδα) για την έξοδο από την κρίση. Ενώ κατέθεσε τις προτάσεις του κόμματός του για τη στήριξη των μικρομεσαίων αγροτών και της πραγματικής παραγωγής, καθώς και την ανακούφιση της αγροτικής οικογένειας μεταξύ των οποίων παρεμβάσεις στον τομέα της φορολογίας, ενίσχυση του συνεργατισμού και των συλλογικών οργανώσεων των παραγωγών και αξιοποίηση κάθε δυνατότητας και κάθε ευρώ της ΚΑΠ για την ανάπτυξη της υπαίθρου και της χώρας.
Όσον αφορά στην προοπτική των μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Μπαργιώτας σημείωσε: «Εμείς θα κάνουμε ό,τι κάναμε πάντα. Θα διαφυλάξουμε το συμφέρον της χώρας! Θα ασκήσουμε υπεύθυνη αντιπολίτευση στις πολιτικές που έρχονται σε αντίθεση με τις προγραμματικές μας θέσεις. Στα εθνικά θέματα, στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, στη συνταγματική αναθεώρηση, στην επαναδιαπραγμάτευση των αρνητικών όψεων της συμφωνίας που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους εταίρους, θα συμβάλλουμε ουσιαστικά. Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις με απλή αναλογική. Ο λόγος για τον οποίον καταψηφίσαμε την απλή αναλογική όταν την έφερε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή ήταν ότι βλέπαμε ότι πηγαίναμε σε ακυβερνησία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass