Ηλεκτρικό δίκτυο στην Αλεξανδρινή

*Με συνεργασία ΔΕΗ, Δήμου Αγιάς και Δασαρχείου Λάρισας * Βραβεύτηκαν Κ. Μέγας και Αντ. Γκουντάρας

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 21:42

Πλήθος κόσμου και φέτος στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό της Αλεξανδρινής, στα παράλια του νομού Λάρισας με θέα τον Θερμαϊκό. Μια εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο εκατοντάδες κάτοικοι του οικισμού.

Συνδυάζοντας τη διασκέδαση αλλά και την ενημέρωση για τα προβλήματα και ζητήματα που υπάρχουν και επιδιώκεται η επίλυσή τους από τον πρόεδρο κ. Ηλία Κίτσο και το διοικητικό συμβούλιο. Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου της Αλεξανδρινής βράβευσε, για τη συμβολή τους στα προβλήματα του οικισμού, τον γενικό διευθυντή της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Κώστα Μέγα και τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα. Για όλα τα προβλήματα του οικισμού, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, υπάρχει πρόοδος και η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι την οριστική επίλυσή τους, με αυτοπεποίθηση και πίστη στον δίκαιο αγώνα τους για την επίλυση όλων των μεγάλων θεμάτων. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας εκ μέρους της διοίκησης ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος, ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, τους χορηγούς και ιδιαίτερα την «Ε» που προβάλλει πάντα τις δραστηριότητες του συλλόγου. Στη συνέχεια έκανε ειδική αναφορά στην ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλαιοπύργου – Αλεξανδρινής, μήκους περίπου δύο χιλιομέτρων και συνέχισή του εντός του οικισμού. Ο κ. Κίτσος σημείωσε ότι πρόκειται για ένα δρόμο, ο οποίος είναι τεράστιας σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής ευρύτερα. Επίσης ένα άλλο σημαντικό ζήτημα στην περιοχή είναι σε πολύ καλό δρόμο χάρη στις παρεμβάσεις και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, μετά από πρόταση του δημάρχου κ. Αντώνη Γκουντάρα, αλλά και τις παρεμβάσεις του Δασαρχείου Λάρισας και προσωπικά του δασάρχη κ. Αστερίου Γκάτσικου. Συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα γίνει πράξη το ηλεκτρικό δίκτυο στην περιοχή της Αλεξανδρινής, που είναι επίσης πάγιο αίτημα αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επίσης ο δασάρχης Λάρισας κ. Αστέριος Γκάτσικος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοπύργου κ. Γιάννης Μπεριτζάς, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο εκ μέρους του δημάρχου κ. Αντ. Γκουντάρα, ο στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. π. αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων κ. Κώστας Καλαμπαλίκης, ο γνωστός γιατρός μαιευτήρας κ. Θάνος και πλήθος κόσμου. Τέλος, ακλούθησε γλέντι με την ορχήστρα του κ. Αραμπατζή.

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass