Σύσκεψη δημάρχου Λαρισαίων - βουλευτών για το προσφυγικό

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2019 15:34

Σύσκεψη του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με τους βουλευτές του νομού Λάρισας για το προσφυγικό ζήτημα θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί στο Δημαρχείο.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Απ. Καλογιάννη και μετά την έντονη φημολογία για αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων στο camp του Κουτσοχέρου. Σημειώνεται πως ήδη ο κ. Καλογιάννης έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδη και τον αν. υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Γ. Κουμουτσάκο.

Στην επιστολή επιγραμματικά τονίζεται ότι η Λάρισα έχει αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν στο προσφυγικό ζήτημα, καθώς και ότι η δομή του Κουτσόχερου δεν αντέχει επιπλέον αριθμό προσφύγων. Εκφράζεται επίσης η αντίθεση της δημοτικής αρχής για δημιουργία δεύτερου camp στην ευρύτερη περιοχή, ενώ σημειώνεται πως η διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος επιβάλλει τον καταμερισμό των ευθυνών και της φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass