Εφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καπετάνος

Πρώην δήμαρχος Ναρθακίου σε ηλικία 81 ετών

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2019 22:11

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ναρθακίου Δημήτρης Καπετάνος, πατέρας του προέδρου της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λάρισας Χρήστου Καπετάνου.
O εκλιπών είχε πλούσια δράση στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Διετέλεσε δήμαρχος Ναρθακίου δύο θητείες την περίοδο 2002-2010, και παλαιότερα τρεις θητείες κοινοτάρχης Ναρθακίου και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 10 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Ναρθάκι Φαρσάλων. Σε ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, αφού εκφράζει «τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο ενός συνεπούς αυτοδιοικητικού λειτουργού», τονίζει ότι «ο Δημήτριος Καπετάνος είχε ταυτίσει τη συμμετοχή του, στα κοινά του τόπου μας, με την προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρσάλων».
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να κηδέψει τον Δημ. Καπετάνο με τιμές εν ενεργεία Δημάρχου, με δημοτική δαπάνη ως «ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του».
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΤΟ
Οι 7 πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ Ν. Λάρισας σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν για την απώλεια του Δημ. Καπετάνου: «Ανείπωτη θλίψη μας γέμισε η είδηση της απώλειας του Δημήτρη Καπετάνου, πρώην δημάρχου Ναρθακίου. Ο Δημήτρης Καπετάνος υπήρξε μαχητής της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πάθος για τον τόπο του, αγάπη για τους συντοπίτες του. Σπουδαίος οικογενειάρχης, πατέρας του νυν πρόεδρου ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου, αφήνει πίσω του μία σπουδαία οικογένεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass