Εκκίνηση της Ε.Ο. Φαρσάλων – Λάρισας από τα Φάρσαλα

ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μ. ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2019 15:26

Συνάντηση εργασίας έλαβε χώρα χθες μεταξύ του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και του γενικού γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη, παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστου Καπετάνου και της αντιδημάρχου κ. Σοφίας Χατζηπλή.

Στη συνάντηση ο κ. Εσκίογλου πρότεινε σχετικά με την αναγκαιότητα εκκίνησης του έργου κατασκευής νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα, πριν τη δυτική παράκαμψη της Νίκαιας, η οποία ως μεμονωμένη εργολαβία κοστολογείται στα 63 εκατ. ευρώ, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό έργο, να ξεκινήσει ο νέος δρόμος από το τμήμα που αφορά στην είσοδο των Φαρσάλων μέχρι τους Χαλκιάδες. Έτσι, όπως εξήγησε ο δήμαρχος, «το έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί σταδιακά και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, μέχρι να ολοκληρωθεί η απαιτούμενη διαδικασία που αφορά στην άλλη άκρη του άξονα, δηλαδή την παράκαμψη της Νίκαιας».

Ο γενικός γραμματέας από την πλευρά του δεσμεύτηκε να εξετάσει την πρόταση του δημάρχου Φαρσάλων και να τον ενημερώσει το συντομότερο δυνατό.

Επιπρόσθετα, τέθηκε το θέμα της κατασκευής φραγμάτων στα χωριά Δίλοφο και Ναρθάκιο με στόχο την επίλυση του αρδευτικού αλλά και την υποβοήθηση του υδρευτικού, ενώ τέλος, έγινε εκτενής αναφορά τόσο από τον δήμαρχο Φαρσάλων, όσο και από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, για την αναγκαιότητα και σκοπιμότητα του έργου για την κατασκευή φράγματος στη Σκοπιά. Ένα έργο που όπως επισημάνθηκε «θα δώσει πνοή ζωής σε όλη την επαρχία Φαρσάλων, τόσο υδρευτικά όσο και αρδευτικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass