Καθηγητές Πανεπιστημίου του Πεκίνου στη Λάρισα

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2019 16:44

Αντιπροσωπεία καθηγητών του Πανεπιστημίου Central University of Finance and Economics (CUFE) του Πεκίνου επισκέφθηκε το κτίριο της Ιατρικής στη Βιόπολη.

Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν αρχικά στο εξωτερικό των κτιρίων της Ιατρικής και της Βιοχημείας, κατόπιν στη βιβλιοθήκη με σύντομη αναφορά στα απολιθώματα που βρίσκονται στην είσοδό της, και τέλος στο κυρίως κτίριο της Ιατρικής στα αμφιθέατρα «Ιπποκράτης» και ΜΑ1 & ΜΑ2 και στο Εργαστήριο Ανατομίας.

Εκ μέρους του Τμήματος Ιατρικής την Κινεζική αντιπροσωπία υποδέχθηκε η κ. Eυτυχία Ασπροδίνη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Φαρμακολογίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου «Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα» κ. Ρίζος Χαλιαμπάλιας και η ταμίας του συλλόγου κ. Νάνσυ Γκιτέρσου, οι οποίοι παρουσίασαν σύντομα τη ζωή και το έργο του Ιπποκράτη αλλά και τη σχέση του μεγάλου γιατρού της αρχαιότητας με την πόλη της Λάρισας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο μνημείο του Ιπποκράτη.

Στην Κινεζική αντιπροσωπεία συμμετείχαν καθηγητές από το Central University of Finance and Economics του Πεκίνου. Η Κινεζική αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον καθηγητή κ. Li Tao, αναπληρωτή πρόεδρο, τον καθηγητή κ. Li Guijun, διευθυντή Ακαδημαϊκών Θεμάτων, την καθηγήτρια κ. JiaYuge, διευθύντρια Έρευνας, τον Καθηγητή κ. Shi Yupeng, Σχολή Οικονομικών Σπουδών και τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Li Hanjun, μέλος της Κινέζικης Ακαδημίας Δημόσιων Οικονομικών και Δημόσιας Πολιτικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass