Νέος πρόεδρος του ΙΝΚΑΔΙΛ ο Χρήστος Μπραζιώτης

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 22 Νοε 2019 15:40

Σε σώμα συγκροτήθηκε χθες το απόγευμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολάβησης Λάρισας (ΙΝΚΑΔΙΛ), που αποτελεί σύμπραξη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο δικηγόρος κ. Χρήστος Μπραζιώτης που είναι και αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, ενώ το υπόλοιπο ΔΣ έχει ως εξής: αντιπρόεδρος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος και μέλη οι: Δημήτριος Αδάμ, Αθανάσιος Μαμάκος, Πέγκυ Χριστοφορίδου. Επιπλέον ορίστηκαν ως δ/ντης Φορέα ο Αθανάσιος Μαμάκος, δ/ντης Κατάρτισης η Πέγκυ Χριστοφορίδου, συντονιστής Ενεργειών Κατάρτισης ο Δημήτριος Αδάμ.

Χθες το βράδυ, εν τω μεταξύ, ο νέος πρόεδρος κ. Μπραζιώτης προέβη στην εξής δήλωση: «Η διαμεσολάβηση με την ψήφιση του νέου νόμου εισέρχεται σε ένα κομβικό σημείο για την εγκαθίδρυσή της στη συνείδηση των μερών ως ο πλέον πρόσφορος και επιτυχής τρόπος εναλλακτικής επίλυσης μιας διαφοράς. Αποφασιστικό ρόλο σ’ αυτό θα παίξει και η ποιότητα εκπαίδευσης των πιστοποιημένων διαμεσολαβητών. Το ΙΝΚΑΔΙΛ έως σήμερα παρείχε υψηλού επιπέδου σεμινάρια στους εκπαιδευόμενους διαμεσολαβητές, γεγονός που αποτελούσε εχέγγυο επιτυχίας για όσους αποφοιτούσαν από αυτό. Η νέα διοίκηση του ΙΝΚΑΔΙΛ θέτει ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση των υψηλών στάνταρ κατάρτισης των διαμεσολαβητών, με παράλληλη μείωση του κόστους των σεμιναρίων, την περαιτέρω εξειδίκευση των διαμεσολαβητών και την ανάπτυξη δράσεων που θα συμβάλουν στην επιτυχία του θεσμού ως εναλλακτικός τρόπος επίλυσης διενέξεων, ώστε να αγκαλιαστεί από την κοινωνία και να καταστεί συνειδητή επιλογή των αντιμαχόμενων μερών» κατέληξε ο κ. Μπραζιώτης.

 

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass