Μικρές ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Νοε 2019 15:40

Εκλογές του ΜΛΣ Νίκαιας

Οι εκλογές του Μ.Λ.Σ. Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης», θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό κέντρο Νίκαιας. Την ημέρα εκείνη θα γίνει και η γενική συνέλευση του συλλόγου με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης: απολογισμός δράσης απερχόμενου Δ.Σ., οικονομικός απολογισμός, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. και εκλογή εφορευτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες. Αμέσως μετά τη Γ.Σ. θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Η εκλογική διαδικασία θα λήξει στις 3 το μεσημέρι.

 

 

Αιμοδοσία του 2ου ΔΙΕΚ Λάρισας

Το 2ο Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας σε συνεργασία με το εργαστήριο αιμοδοσίας – αιματολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τη συμμετοχή του 1ου ΣΔΕ Λάρισας, προγραμματίζει ανοικτή εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοληψία θα γίνει την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και ώρες από 1 το μεσημέρι έως 6 το απόγευμα στο 2ο Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας, (Δημοσθένους 20, Νέα Σμύρνη, Λάρισα). Πληροφορίες στα τηλ. 2410-551.904 και 2410-553.798.

 

 

Συγκέντρωση τροφίμων για πρόσφυγες

Συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υγιεινής για τους πρόσφυγες, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται: γάλα εβαπορέ, τροφές μακράς διαρκείας – ρύζι, μακαρόνια, φρυγανιές, κονσέρβες, πάνες, χαρτικά, σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες. Η παράδοσή τους γίνεται τις ώρες 08:00 – 14:00. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2410-250.708.

 

 

Εγγραφές σε τμήματα του «Εργαστηρίου Ζωής»

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα του «Εργαστηρίου Ζωής» του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας. Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11, 2ος όροφος). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-555.935.

 

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συνεδριάζει αύριο στις 7.30 το απόγευμα. Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν η εκμίσθωση χωρίς δημοπρασία δημοτικού χώρου στο πάρκο Αλκαζάρ για την εγκατάσταση και λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη λειτουργία του Θεματικού Πάρκου Χριστουγέννων "Πάρκο των Ευχών", όπως και οι μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

 

 

Αιμοδοσία από τη 2η Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων

Η 2η κοινότητα Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου μεθαύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου μεταξύ 9-1:00 μ.μ.στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας και προσκαλεί όσους συμπολίτες μπορούν, «να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και ανθρωπιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass