ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Συγκροτούν ψηφοδέλτιο στη Λαϊκή Ενότητα Λάρισας

* Στη δημοσιότητα ονόματα Λαρισαίων που παραιτούνται από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2015 0:53

Ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Ενότητας στη Λάρισα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά τη συνεδρίαση της προσωρινής συντονιστικής της επιτροπής χθες το απόγευμα.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι από σήμερα Τρίτη θα λειτουργήσει το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας επί της οδού Ασκληπιού 35.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας έχει ως εξής :

«Συνεχίζονται οι διαδικασίες για να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν επιτυχής έκβαση της διοργάνωσης της ανοιχτής συγκέντρωσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 02.09 και ώρα 08:30μ.μ. στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ, (Ρούσβελτ 14, 6ος όροφος) με ομιλητές την Δέσποινα Σπανού, μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας και τον Κώστα Δελημήτρο, βουλευτή Βόλου της Λαϊκής Ενότητας.

Το εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Ενότητας Λάρισας βρίσκεται στην Ασκληπιού 35 και θα λειτουργήσει από σήμερα Τρίτη 01.09, το τηλ. επικοινωνίας θα δοθεί το συντομότερο στη δημοσιότητα.

Παράλληλα ξεκίνησε η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου.Η συντονιστική επιτροπή συμπληρώθηκε από τον Γιώργο Φώλια», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ

Εντωμεταξύ, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα άλλων 13 Λαρισαίων που ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «η απαράδεκτη, για εμάς, συνθηκολόγηση της κυβέρνησης Τσίπρα, και η υπογραφή τρίτου, επαχθούς μνημονίου, που όπως και τα δύο προηγούμενα ρίχνουν τα βάρη στον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους τους μικρούς επαγγελματίες και αγρότες, δεν συνάδει με κάτι αριστερό, με κάτι που προοπτικά μπορεί να υπηρετήσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας.

Από την άλλη, όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης, πάρθηκαν χωρία καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, σε ότι αφορά το κόμμα. Η αναβολή συνεδριάσεων της Κ.Ε., και η εξαπάτηση του τελευταίου οργάνου, με την δήθεν διεξαγωγή Συνεδρίου τον Σεπτέμβριο, πριν από κάποια εκλογική μάχη, ήταν οι πράξεις που έβαλαν ταφόπλακα στις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό παραιτούμαστε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και προσυπογράφουμε την ανακοίνωση των 4 μελών της Ν.Ε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με χιλιάδες συντρόφους που δώσαμε την μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με συντρόφους και συναγωνιστές που δεν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ, για τη δικαίωση του ΟΧΙ του λαού μας. Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας ταιριάζει».

Το κείμενο υπογράφουν οι :

1. Μπαλαής Βασίλης Μέλος ΟΜ Αν. Λάρισας

2. Τζαβολάκη Μαρία Μέλος ΟΜ Δυτ. Λάρισας, Γραμματεία Τμ. ΜμΕ

3. Τζαβολάκης Νίκος Μέλος ΟΜ Δυτ. Λάρισας

4. Μουκούλη Θεοδώρα Μέλος ΟΜ Λάρισας

5. Κατσιαφλιάκα – Πάτρα Γεωργία ΟΜ Δυτ. Λάρισας

6. Κυριαζής Σωκράτης Μέλος ΟΜ Λάρισας

7. Χαϊδαλής Γιάννης Μέλος Συντονιστικής ΟΜ Ελασσόνας

8.Μπόζαρλης Γιώργος Μέλος ΟΜ Κιλελέρ

9.Ψαθάς Παύλος Μέλος ΟΜ Κιλελέρ

10. Μπαλαμούτη Γιολάντα Μέλος ΟΜ Τυρνάβου

11. Σανδίκης Αλέκος Μέλος ΟΜ Τυρνάβου

12. Παναγιώτου Φανή Μέλος ΟΜ Τυρνάβου

13. Φασέγκας Κώστας Μέλος ΟΜ Τυρνάβου

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass