Πανελλήνια Βραβεία για το Γυμνάσιο Καραβάνα

ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2020 15:00

Τέσσερα βραβεία απέσπασε το Γυμνάσιο της Σχολής Καραβάνα στον διαγωνισμό «European Money Quiz»! Στον διαγωνισμό, που διεξήχθη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, συμμετείχαν 72 τάξεις από 23 Γυμνάσια της χώρας, ιδιωτικά και δημόσια.


Νικήτρια τάξη αναδείχτηκε το Τμήμα Β1 της Σχολής Καραβάνα και ακολούθησαν σε σειρά κατάταξης το Β3 των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και το Α2 της Σχολής Καραβάνα, που κατέκτησε επίσης την 4η και 8η θέση!
Το Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το χρήμα και έχει διαμορφωθεί με στόχο να αποτελέσει εργαλείο για τη βελτίωση του χρηματοπιστωτικού εγγραμματισμού μαθητών ηλικίας 13-15 ετών και προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς μεταξύ τάξεων που πραγματοποιούνται σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο!
Υπό κανονικές συνθήκες η Σχολή Καραβάνα θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα με δύο εκπροσώπους της, στον Τρίτο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό “European Money Quiz” που θα πραγματοποιούνταν στις Βρυξέλλες!
Η ΕΕΤ παρά την ακύρωση από την EBF του Ευρωπαϊκού Τελικού, θα προσφέρει, ως επιβράβευση στους μαθητές ‐ Πρωταθλητές του Ελληνικού Διαγωνισμού από έναν προσωπικό φορητό υπολογιστή!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass