Προσλήψεις 15 καθαριστριών στους Παιδικούς Σταθμούς

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2020 21:04

 Την πρόσληψη δεκαπέντε καθαριστριών-ών για τις ανάγκες των Βρεφονηπιακών-Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων

ενέκρινε χθες σε συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λαρισαίων. Η προκήρυξη πρόσληψης αναμένεται να εκδοθεί σύντομα, μέχρι και τα μέσα Ιουνίου, προκειμένου οι επιλεγέντες να εργαστούν για διάστημα δύο μηνών (μέχρι και τα μέσα Αυγούστου) στους Παιδικούς Σταθμούς. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Επαναλειτουργία Παιδικών, Βρεφικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών», ο Δήμος Λαρισαίων, αλλά γενικότερα και όλοι οι δήμοι της χώρας, έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν εργαζόμενους με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ως 4 μηνών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών λόγω κορονοϊού. Οι δεκαπέντε καθαρίστριες –τές θα προσληφθούν για ορισμένο χρόνο (2 μήνες) ως έκτακτο προσωπικό, για την αντιμετώπιση αναγκών που αφορούν στην προστασία από τις επιπτώσεις του κορονοϊού στη Διεύθυνση Παιδικών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.
Να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρόσληψη αποτελεί αίτημα της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων, για την αντιμετώπιση αναγκών που αφορούν στην ενδελεχή καθαριότητα των χώρων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και σωστή υγιεινή από τις επιπτώσεις του κορονοϊού κατά την επαναλειτουργία τους. Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής: «Επειδή δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό του 2020 πίστωση, θα πρέπει να γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού και να προβλεφθεί δαπάνη για την πρόσληψη των ανωτέρω με αποδοχές εκτάκτων υπαλλήλων ορισμένου χρόνου ποσού 35.000 ευρώ και εργοδοτικές εισφορές ορισμένου χρόνου, ποσού 15.000 ευρώ».

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass