Στο πρώην αγροτικό ιατρείο Νίκαιας η ΕΟΔΥΑ

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ, ΕΝΩ Η ΙΚΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 15:32

Ο Δήμος Κιλελέρ αναγνωρίζοντας το έργο και τον ρόλο της ΕΟΔΥΑ, αποφάσισε ομόφωνα να παραχωρήσει

το πρώην αγροτικό ιατρείο της Νίκαιας, το οποίο και ανακαίνισε εξ ολοκλήρου. Το πρώην ιατρείο θα χρησιμοποιηθεί ως «Επιχειρησιακό Συντονιστικό Κέντρο Έρευνας Διάσωσης» (ΕΣΚΕΔ) της ΕΟΔΥΑ, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και Διασωστικό – Υγειονομικό υλικό. Σκοπός του ΕΣΚΕΔ είναι η διαχείριση, ο συντονισμός και η συνεργασία των Εθελοντικών Ομάδων με τις Κρατικές Υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο, για την επιτυχή Αντιμετώπιση Καταστροφών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στο ΕΣΚΕΔ λειτουργεί το Επιχειρησιακό – Συντονιστικό Κέντρο, η Αίθουσα Ενημέρωσης – Εκπαίδευσης, η Γραμματεία και η Αποθήκη Εξοπλισμού – Υλικών.
Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και οι εθελοντές της ΕΟΔΥΑ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Διεύθυνση του καταστήματος ΙΚΕΑ στη Νίκαια Λάρισας, για την απόφασή της στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας – Ανταποδοτικότητας προς την κοινωνία, να υποστηρίξει έμπρακτα τις εθελοντικές της δράσεις, προμηθεύοντάς τη με σύγχρονο εξοπλισμό γραφείου για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του «Επιχειρησιακού Συντονιστικού Κέντρου Έρευνας Διάσωσης» (ΕΣΚΕΔ) της ΕΟΔΥΑ στη Νίκαια Λάρισας.
«Η δωρεά – χορηγία του συγκεκριμένου εξοπλισμού από την ΙΚΕΑ είναι εξέχουσας σημασίας για την οργάνωση, την αποτελεσματικότερη δράση και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των εθελοντών μας, για την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν την κοινωνία και την ανθρώπινη ζωή.
Σας δηλώνουμε ότι αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά τη δωρεά – χορηγία και δεσμευόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, για τις αναφερόμενες εθελοντικές δράσεις της ΕΟΔΥΑ, με στόχο να είμαστε πάντα «Δίπλα στον Άνθρωπο, δίπλα στην Κοινωνία». Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6971-64.16.64, στο email: info@eodia.gr, στο facebook.com/eodia2017, ή στο www.eodia.gr.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass