Συνελήφθη στα ΚΤΕΛ με ένα κιλό ηρωίνης

30ΧΡΟΝΗ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 17:32

Στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν χθες στη Λάρισα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, η προαναφερόμενη εντοπίστηκε προχθές απογευματινές ώρες σε υπεραστικό σταθμό λεωφορείων του Ν. Λάρισας και συνελήφθη, καθώς σε έλεγχο που της έγινε, αλλά και σε έρευνα σακιδίου της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 122 γραμμαρίων, 1 δέμα κοκαΐνης βάρους 81 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ναρκωτικών και 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις της.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη λειτουργώντας ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει τον ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass