ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έτοιμη για τις εκλογές

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 8:08

 

 

Ανοιχτή εκδήλωση – συνέλευση πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λάρισας, στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης της προεκλογικής εκστρατείας. Παράλληλα, συζητήθηκε το ψηφοδέλτιο του μετώπου στο νομό, το οποίο και πρόκειται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, η «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα δώσει και σε αυτές τις εκλογές, με όλες τις δυνάμεις της την πολιτική μάχη για να εκφραστεί το κοινωνικό ρήγμα και στην κάλπη. Το ΟΧΙ των ανέργων, των εργαζομένων, της νεολαίας, των μεταναστών αποκτά το νόημά του μόνο έξω από τη συμμορία των Ευρωπαίων μεγαλοεπιχειρηματιών-της ΕΕ του δουλεμπορίου, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, του φασισμού και της τρομοκρατίας.

Ζούμε σε καιρούς ανάστατους που όμως μόνο αισιοδοξία πρέπει να αποπνέουν για τους εργαζόμενους, για τους ανέργους, τους νέους και όλο το λαό. Κι αυτή η αισιοδοξία προκύπτει από το ότι εμείς όλοι είμαστε που παράγουμε τον πλούτο της εποχής μας, εμείς όλοι είμαστε ο κινητήριος τροχός της ιστορίας που σε κάθε καμπή της δώσαμε μάχη για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας. Με αισιοδοξία και σθένος θα δώσουμε και αυτή την εκλογική μάχη, με όπλο το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα του μετώπου και τους κοινωνικούς αγώνες που ξεπηδάνε καθημερινά».

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass