Δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος

Πέθανε ο 91χρονος σύζυγος Αγιώτισσας που είχε «φύγει» πριν 16 ημέρες

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 21:24

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Πέρασαν σχεδόν 60 χρόνια μαζί. Μια ολάκερη ζωή. Μια ζωή γεμάτη αγώνα για τα καθημερινά, με πίκρες, με χαρές, με ευτυχισμένες στιγμές, με δύσκολες στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια κι όλες οι οικογένειες άλλωστε.


Μαζί από τα νεανικά τους χρόνια ως τα βαθιά γεράματα, δεν τους χώρισε τίποτε. Και δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος. Εκείνη έφυγε στις 7 Αυγούστου σε ηλικία 86 ετών, ο σύζυγος χθες βράδυ, μετά από 16 μέρες σε ηλικία 91 ετών.
Ο λόγος για τη Δήμητρα και τον Πάρη Κοβούλη από την Αγιά, όπου η είδηση και του δεύτερου θανάτου γρήγορα μαθεύτηκε σε όλους προκαλώντας, πέρα από τη φυσιολογική θλίψη και μεγάλη εντύπωση για την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης.
Το ζευγάρι πολύ γνωστό στην τοπική κοινωνία. Ο Πάρης Κοβούλης για δεκαετίες εξασκούσε το επάγγελμα του ξυλουργού. Γεννημένος στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου ο πατέρας του Βασίλης ήταν μεγαλέμπορος βαμβακιού, δεν έτυχε μιας εύκολης ζωής, όπως ίσως θα προμήνυε η γέννησή του σε μια ιδιαιτέρως εύπορη και πλούσια οικογένεια της εποχής.
Η μετάβαση της οικογένειας από την Αίγυπτο στον τόπο καταγωγής, στην Αγιά, λίγο μετά το 1930, συνοδεύτηκε και με τη δολοφονία του πατέρα του. Από κει κι ύστερα όλα άλλαξαν, ο βίος ήταν δύσκολος, αλλά πάλι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και η ζωή κύλησε όπως των πολλών με τα σκαμπανεβάσματά της.
Η νεκρώσιμος ακολουθία του Πάρη Κοβούλη θα γίνει σήμερα, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων στην Αγιά. Το ζευγάρι άφησε πίσω του τα αγαπημένα του παιδιά, Ευτυχία και Βασίλη, με τις οικογένειές τους.

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass