Στο πλευρό του Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκταρίου ο Λαρίσης κ. Ιερώνυμος

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2020 15:00

«Η Δικαιοσύνη ήρθε στο ύψος των περιστάσεων και κατανόησε τα όρια μεταξύ Θείου και Κοσμικού Δικαίου» δήλωσε στο «Βήμα Ορθοδοξίας», ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος σχετικά με την αθώωση του Σεβ. Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου.


Ο Σεβασμιότατος κ. Ιερώνυμος πρόσθεσε επίσης, πως «η δικαιοσύνη κατανόησε τι σημαίνει να έχει ο θρησκευτικός λειτουργός την αίσθηση του καθήκοντος, το οποίο καθήκον δεν μπορεί να παραβεί και είναι υποχρεωμένος να το φέρει εις πέρας, να το τελέσει. Η αθώωση του Αγίου Κερκύρας σηματοδότησε πολλά περισσότερα πράγματα από ό,τι καταρχήν φάνηκε και για αυτό είναι μια νίκη της Ορθόδοξης Εκκλησίας».
Υπενθυμίζεται ότι αθώος κρίθηκε χθες από το δικαστήριο ο Μητροπολίτης Νεκτάριος σχετικά με το κήρυγμα που είχε πραγματοποιήσει στις 25 Μαρτίου με το οποίο προσκαλούσε του πιστούς να παραβλέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχε ορίσει η πολιτεία, λέγοντάς τους να δηλώσουν ότι βγαίνουν έξω για να γυμναστούν και στη συνέχεια να μεταβούν στην εκκλησία.
Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass