«Στο έλεος της πανδημίας και μίας ανίκανης κυβέρνησης»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α. ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2020 15:40

«Το χθεσινό ρεκόρ των 865 κρουσμάτων αφήνει εκτεθειμένη την κυβέρνηση και είναι, θεωρώ, απαράδεκτο να τολμά να επιρρίπτει την ευθύνη στους πολίτες, τη στιγμή που οι δικές της παραλείψεις και επιλογές είναι εγκληματικά ανεύθυνες, υπογραμμίζει σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βαγενά, επισημαίνοντας:

«Το ΕΣΥ εξακολουθεί να παραμένει υποστελεχωμένο και χωρίς πραγματική αύξηση των ΜΕΘ, τα σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο, καθώς άνοιξαν χωρίς προσλήψεις εκπαιδευτικών και χωρίς αραίωση των τμημάτων, ενώ οι εικόνες συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι σημαίνει «αριστεία».
Και πάει και ένα βήμα παραπέρα η κυβέρνηση και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την πανδημία ως πρόφαση για να δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες να ρευστοποιήσουν ιδιωτικές περιουσίες, με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα που συζητείται σήμερα στη Βουλή και που αναμένεται να ψηφιστεί με τις δικές τους - και πάλι - μόνο ψήφους. «Αν είχαμε ακούσει τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΕΘ θα είχαμε πετάξει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ», ξεστόμισε πριν λίγες μέρες ο κ. Πέτσας. Το αφήνω χωρίς σχόλιο και στην κρίση του αναγνώστη. Δυστυχώς, είμαστε στο έλεος όχι μόνο της πανδημίας, αλλά και μίας κυβέρνησης ανίκανης και γι’ αυτό επικίνδυνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass