Επεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

ΚΑΤΕΛΗΞΕ 44ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΡΟΥΧΑ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2020 15:02

Έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μία 44χρονη γυναίκα, η οποία,

κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τον 5ο όροφο. Η 44χρονη υπήκοος Μολδαβίας συζούσε με τον 68χρονο Λαρισαίο σύντροφό της σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Τσακάλωφ στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου, όταν στις 12 χθες το μεσημέρι – σύμφωνα με μαρτυρίες – «βγήκε στο μπαλκόνι για να απλώσει ρούχα» και κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, βρέθηκε στο κενό και πέφτοντας από τον 5ο όροφο κατέληξε στην οροφή σταθμευμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου για να τραυματιστεί σοβαρά.
Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες γειτόνων, τα πρώτα λεπτά μετά την πτώση η γυναίκα φαίνεται πως είχε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Λ. που άνοιξε προκειμένου να παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στην τραυματισμένη γυναίκα και στη συνέχεια να διακομισθεί στο εφημερεύων Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών η 44χρονη λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.  Από την έρευνα των αστυνομικών, αργά χθες το απόγευμα αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που διερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα. Δεν είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα απαντηθεί παράλληλα το ερώτημα αν ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε ατύχημα από πτώση ή αν η Μολδαβή υπήκοος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Να διευκρινισθεί πάντως ότι στο διαμέρισμα της 44χρονης δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα, όπως συνήθως συμβαίνει στις περιπτώσεις των αυτοχειριών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass