Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2020 15:09

«Προγράμματα μαζικού δωρεάν εμβολιασμού»
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑΡ ΓΙΑ ΤΗN ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση σε ανακοίνωσή του με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού τονίζει, μεταξύ άλλων, «ας μην περιμένουμε την επόμενη πανδημία για να το διαπιστώσουμε. Ας δράσουμε τώρα! Να αγωνιστούμε για: Προγράμματα μαζικού δωρεάν

εμβολιασμού. Ενημέρωση όλου του πληθυσμού για τον εθελοντικό εμβολιασμό όλων. Προμήθεια όλων των απαραίτητων εμβολίων. Ελεύθερη επιλογή του τύπου του εμβολίου με ιατρική γνωμάτευση. Διαφάνεια και εργατικός-κοινωνικός έλεγχος στις προμήθειες-συμβάσεις των εμβολίων, το κόστος παραγωγής και προμήθειάς τους. Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Προσλήψεις, χρηματοδότηση, εξοπλισμός και όχι χαριστικές συμβάσεις στο κεφάλαιο, τους πολεμικούς εξοπλισμούς και την αστυνομία. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους και όλες. Μαζικά δωρεάν τεστ – ιχνηλάτιση – ιατρική και κοινωνική στήριξη των θετικών στον κορονοϊό. Την πανδημία και την κρίση να πληρώσει το κεφάλαιο και όχι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι άνεργοι και η νεολαία».

 

Εθελοντική αιμοδοσία στην Ελασσόνα
Ο Δήμος Ελασσόνας σε μία κίνηση ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και αγάπης προς τον συνάνθρωπο οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία θα γίνει με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Λ. σήμερα Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην Κεντρική πλατεία της πόλης από 9:00 π.μ έως τις 13:00 με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες - συνεχίζουμε να προσφέρουμε σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη». Οι αιμοδότες για τη μετακίνησή τους θα αποστέλλουν μήνυμα στο 13033 με τον κωδικό 4.

 

Αναστέλλονται ταμειακές συναλλαγές
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

TYΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Ο Δήμος Τεμπών και η επιχείρηση της ΔΕΥΑΤ ενημερώνει τους δημότες για την αναστολή λειτουργίας όλων των ταμειακών συναλλαγών μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2021.
Τα ταμεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ, λόγω του κλεισίματος της χρονιάς, δεν θα δέχονται συναλλαγές μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι δημότες μπορούν να πραγματοποιούν κανονικά τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά μέσω τράπεζας. Επίσης, παρατείνεται η προθεσμία των πληρωμών όλων των ανεξόφλητων λογαριασμών μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου 2021.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass