Τραγωδία με το ξημέρωμα του 2021

ΝΕΚΡΗ 19ΧΡΟΝΗ ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ - ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ Ι.Χ.

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2021 21:01
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του Ι.Χ., στην περίφραξη του κέντρου διασκέδασης, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του Ι.Χ., στην περίφραξη του κέντρου διασκέδασης, το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ενα 19χρονο κορίτσι από τη Λάρισα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

που σημειώθηκε την αυγή της νέας χρονιάς, σε μια ευθεία του επαρχιακού δρόμου, Αμπελώνα - Γιάννουλης. Η 19χρονη συνοδηγός τραυματίσθηκε θανάσιμα, ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο 21χρονος οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά, αλβανικής καταγωγής. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5.40’ τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς, στο 5ο χλμ. του επαρχιακού δρόμου Λάρισας - Αμπελώνα, στο ύψος του κέντρου διασκέδασης «Αστέρας». Όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας- το Ι.Χ. ενώ κατευθυνόταν προς Λάρισα και στην ευθεία μπροστά από το κέντρο διασκέδασης, εξετράπη της πορείας του αριστερά προσκρούοντας από την πλευρά του συνοδηγού στη γωνία του υπαίθριου χώρου στάθμευσης του «Αστέρα», μετά το κέντρο διασκέδασης. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το Ι.Χ. αποξήλωσε τη μεταλλική περίφραξη και την τσιμεντένια βάση του τειχίου και στη συνέχεια «πέρασε» μέσα στον χώρο στάθμευσης δίνοντας μάλιστα την εντύπωση πως πρόκειται για όχημα που έχει σταθμεύσει. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, όπου απαιτήθηκε η επέμβαση πυροσβεστών της Π.Υ. Λάρισας για τον απεγκλωβισμό των δύο παιδιών. Η 19χρονη Λαρισαία συνεπιβάτιδα τραυματίσθηκε θανάσιμα, ενώ ο 21χρονος οδηγός, κάτοικος Ροδιάς Τυρνάβου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου παραμένει νοσηλευόμενος, έχοντας τραυματισθεί ελαφρύτερα και χωρίς να απειλείται η ζωή του. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τη 19χρονη.
Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass