Νεκρός 46χρονος ποδηλάτης

ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΙΧ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ 72ΧΡΟΝΟΣ -ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2021 21:02

Ενας 46χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στις 13.05’ χθες το μεσημέρι όταν παρασύρθηκε

από ΙΧ αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδηλατάδα με συγγενικά του πρόσωπα. Πρόκειται για το δεύτερο τροχαίο δυστύχημα τα δύο τελευταία 24ωρα στη Λάρισα, καθώς ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε άλλο τροχαίο έχασε τη ζωή της μία 19χρονη κοπέλα.
Ο 46χρονος ποδηλάτης, Κων. Κων. Σαρακατσιάνος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας - ενώ κινούνταν επί της οδού Σανδράκη (στο ύψος της ΔΕΥΑΛ) κάνοντας ποδήλατο με δύο ακόμα συγγενικά του πρόσωπα, τον παρέσυρε ΙΧ που οδηγούσε 72χρονος Λαρισαίος.
Ο 72χρονος, για λόγους που επίσης ερευνώνται, εγκατέλειψε τον 46χρονο αιμόφυρτο με συγγενείς του θύματος και διερχόμενους οδηγούς να ενημερώνουν την ΕΛ.ΑΣ. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 46χρονο στον εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 72χρονος παρέσυρε τον προπορευόμενο ποδηλάτη στην προσπάθειά του να τον προσπεράσει, χωρίς όπως φαίνεται να αντιληφθεί ότι προκάλεσε το δυστύχημα.
Την ώρα που συγγενείς του ποδηλάτη κατέφθαναν στην ΕΛ.ΑΣ. για να καταγγείλουν το δυστύχημα, ταυτόχρονα μετέβη και ο 72χρονος στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας για να δηλώσει το δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 72χρονος δεν αντιλήφθηκε άμεσα ότι παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο ποδηλάτη, ωστόσο βλέποντας στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, τον ποδηλάτη να εκτινάσσεται από τη νωτομετωπική σύγκρουση, αντί να σταματήσει στον τόπο του δυστυχήματος, κατέφυγε στο Τμήμα Τροχαίας εμφανώς σοκαρισμένος για να αναφέρει το δυστύχημα.
Ο 72χρονος συνελήφθη μετά την παράδοσή του, ενώ για την κράτησή του αναμενόταν να αποφανθεί χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας.
Β.Κ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass