«Ανεπιτυχής προσπάθεια εξωραϊσμού της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Δημοσίευση: 06 Ιαν 2021 15:22

Για «προσπάθεια εξωραϊσμού της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής από Κυβέρνηση και Περιφέρεια, με μπόλικο λιβάνισμα του «καλού» Περιφερειάρχη, από μεγάλο μέρος επιλεγμένων προσκεκλημένων, διαχειριστών αυτής της πολιτικής» κάνει λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση σε

ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. «αυτό το στημένο σκηνικό, χάλασαν οι παρεμβάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και των εκπροσώπων των συλλόγων των νοσοκομειακών γιατρών και Κ.Υ. των θεσσαλικών νομών, που αναδεικνύουν και αγωνίζονται όλη την περίοδο της πανδημίας, αλλά και πιο μπροστά, για να λυθούν τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα της υποστελέχωσης και έλλειψης υποδομών και εξοπλισμού της δημόσιας υγείας, σε σημείο μάλιστα που ο Περιφερειάρχης ενοχλήθηκε και απάντησε μόνο στον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών γιατρών της Καρδίτσας, από ένα σύνολο, πάνω από 20 ομιλητών. Η πανδημία ανέδειξε με πιο έντονο τρόπο τα τεράστια και χρόνια προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας στη χώρα μας και στη Θεσσαλία, λόγω της υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησής του, που δεν αντιμετωπίσθηκαν ούτε τώρα. Η δημιουργία νέων κλινών ΜΕΘ που είπε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, έγινε σε βάρος άλλων κλινικών, μέχρι που το ΓΝΛ έγινε μιας νόσου! Ανέδειξε ακόμα ότι ο ιδιωτικός τομέας υγείας γιγαντώθηκε με κρατική στήριξη, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ακόμη και τώρα, που αντί να επιταχθεί, στηρίχθηκε προκλητικά από την Κυβέρνηση, με αυξημένα νοσήλια και πελατεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass